Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: (Ne)sebična mudrost

Odlučila sam nesebično popustiti nagovaranjima i s herpesom na usnici, zgažena i stvarno sva jadna, otići na koktelčiće.

Nedavno sam srela jednu divnu kolegicu. Ono, nismo si prijateljice. Poznajemo se. Znači, da prevedem na hrvatski jezik – poznanica mi je. Poznanica ne znači da joj povjeravam sve svoje boljke i da joj tračam rodbinu i prijatelje do sedmog koljena!

Srele smo se u jednom prilično neugodnom momentu. U momentu kada te jedan od onih super pametnih iscrpljivača energije konačno počeo izbjegavati. Hvala Bogu! Izgleda ja je Iscrpljivač počeo izbjegavati i nju. Znate, slatko je to u tim našim, polumedijskim, poluzvjezdanim druženjima u kojima se najčešće ljudi druže jedni s drugima kako bi dosegli respektabilan instagramski reach pa se ono bjesomučno tagiraju i ostavljaju natpise poput onoga najljepša si, divotice i slične kurčićepalčiće ispod fotografija provučenih kroz bar 4 filtera. Ne mogu drugo nego vam iskreno reći – bljuje mi se od toga.

Dobro sam se i nasmijala kada se jedna (ne)poznata mama doslovno rasplakala u mome društvu (ne)svjesna činjenice da sve te nasmiješene, speglane, uredne Instagram mame lažu. Nije to tako lako, nije savršeno i, kako sama reče, ne može se to baš sve tako nekako… Pokušala sam je utješiti, reći da nije grozna mama, da instagramski reach zahtijeva filtere, photoshop i tko zna što sve ne… Da su fleke normalna pojava u stvarnome životu kao i podočnjaci…

Životne mudrosti

Stala je kraj mene ta moja poznanica, očito zbunjena i upitala me kako ja to, zapravo, podnosim. To kada se netko pravi da te ne vidi. Kada te netko ne želi u kadru neke fotografije koja će krasiti neki Insta story, kada mu kvariš priču i očito se rugaš pokušaju. I još ga strah da će te morati tagirati, da ćeš mu ukrasti followera ili možda dva…

Vidjela sam da je uzrujana, da je nekako boli ta nepravda okretanja glave uvrijeđene dive. Čak nisam znala da je promatrala moje ponašanje, a očito je, budući da me nazvala distanciranom i zatvorenom. Dobro, na neki način joj je to posao, pa donekle razumijem. Dakle, rekoh joj kako sam naučila jednu važnu, životnu lekciju koju joj mogu prenijeti. I nemam potrebu napisati knjigu o samopomoći ili snimiti vlog dok skakućem kroz travu o mojim (na)kupljenim mudrostima. Ženi sam to prevela u divnu, narodnu poslovicu koja čak nije niti dugačka: „Odjebi je pola zdravlja“. Prvo me gledala otvorenih usta, a onda mi se nasmijala od srca. Koliko sam shvatila, zapamtit će je. Nadam se da će je koji put i primijeniti u punom smislu i da joj nikad više neće biti neugodno prolaziti pored diva…

Koktel ili…

Ja ovaj vikend nisam uspjela „odjebati“ jedno žensko druženje. Odlučila sam nesebično popustiti nagovaranjima i s herpesom na usnici, zgažena i stvarno sva jadna, otići na koktelčiće. Volim te cure. Iskreno ih volim. Možda to tako nekad ne izgleda. I volim što svaka ima svoj faktor ponekad tako drugačiji od moga. Volim te različitosti i činjenicu da one ne bi ono moje, a ni ja ono njihovo! Ali, ženska druženja ne volim. Ne volim ni koktelčiće. Nakon njih dobijem opaki napad gastritisa. I ne bih za jedno takvo druženje napravila frizuru kod frizera, a ne bih ni obu(k)la štikle.

Nesebično sam izvukla kantu od radnoga stola, malo se (pod)oprala i pokrpala herpes. Dok su one pofotkale koktele, dok su ih ispremještale i preslagivale, ja sam odskenirala prostor za slučaj nuklearnog ili bombaškog napada, iznenadnog pišanja, ocijenila ekipu od par simpa dečkića s par umišljenih kokica koje su, očito, u trendu. Treba biti spreman! Jedino me muči što od dečkića ništa kvalitetno, a i konobar je zaslužio čistu jedinicu pa mu ni savršen ambijent birca neće pomoći da se poželim vratiti na još koji koktel. Ni moje omiljene Reebok Classic tenisice ga ne spašavaju. Curke, znate li da je imao crne?

I evo, kako je i poželjela Ona Koja Je Ponijela Noge, u kolumni ste. Nadam se da ste sretne i da će Snjeguljica organizirati taj vrtni, roštilj parti na kojem će me čekati nekih 7 dobrih, hladnih piva poput 7 (vrtnih) patuljaka i da ćete poštovati moju sebičnu odluku o zabrani fotografiranja i tagiranja.

To bi mi se druženje jako, jako svidjelo.

[box style=”0″]

Vaša Drama Queen je ponovno odlučila biti nesebična i u suradnji s brandom Police odlučila je darovati jednu od vas. Ali, ovaj put poklon nije za vas nego za vašeg partnera koji je, za razliku od konobara, dobio neku bolju ocjenu.

Moderan i futuristički dizajn ovog Police muškog modela ima dvostruki most i oversize zrcalne zelene leće. Izrađene su od inovativnih i lakih materijala koji osiguravaju savršeno pristajanje i udobnost. Model iz najnovije kolekcije udovoljit će svim ljetnim avanturama vašeg muškarca pa i nekom popodnevnom, vrtnom partiju!

Nadamo se da ste spremne! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #policelifestyle i zašto baš on zaslužuje jedan ovako divan dar!

Prijave primamo do 15. lipnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Odabrat ćemo nama najsimpatičniji odgovor, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Julija B-m

[/box]

Više

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

She Book Club

Ova knjiga dočarava svu težinu, ali i ljepotu teških životnih izazova shvaćenih kao prilika za rast.

Duh i tijelo

Svaka osoba na ovom svijetu imaju svoju vlastitu istinu i svi se mi međusobno razlikujemo jedni od drugih.

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.