Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Nego, jeste li vi čedne?

Zar zaista itko misli da će pokrivanje žena, od glave do pete, ali i muškaraca, pomoći nekome tko ionako ima „prljave“ misli?

Svi i sve na ovome svijetu ima rok trajanja i to ja ta ljepota života. Rodiš se, živiš, umreš i postaneš hrana crvima i glistama. Nisam nešto jaka u znaju iz biologije, ali te gliste hrane zemlju koja nam daje plodove i tako dalje i tako dalje. Uglavnom, znam da i sami kužite proces zvan krug života. Jedino što na ovome svijetu živi vječno, osim Hajduka, je ljudska glupost!

Rađaš se gol!

I rađaš se gol. I u što god da te obuku i stave, u vrijeme smrti, raspada se i tako to treba biti. Ok. Treba malo razmisliti o materijalima koje inače nosimo, primjerice poliesteru i njegovom vremenu razgrađivanja, ali kužite bit. „Prah si i prah ćeš postati“ doista ima jedno zanimljivo značenje.

Koliko se sjećam Biblije, i Adam i Eva su bili goli. Hodali su slobodni i neopterećeni, u rajskome vrtu. I onda, puf, malo su se zaigrali s onom jabukom i odjednom je postalo sramotno biti gol. Odnosno, jadna Eva ja za sve kriva, a Adam je, kao pravi papučar, samo slušao svoju ženu. I tako, vezano za ovo moljenje po javnim površinama, želju za autoritetom, bajanje o čednosti i čednom oblačenju te neseksanju prije braka, moram se samo toplo nasmijati.

Adam i Eva su se seksali prije braka. Braka, kao institucije, tada nije bilo.

Michelangelo, svod Sikstinske kapele. Izvor Pinterest.

Čedno odijevanje i okidači

Nego, zar zaista itko misli da će pokrivanje žena, od glave do pete, ali i muškaraca, pomoći nekome tko ionako ima „prljave“ misli? Kad ćete shvatiti da nije problem u očima, u gledanju!? Problem je u uvijek i oduvijek u glavi.

Jer posve je svejedno, vidjeli sisu na plaži, bradavicu ili tek gležanj koji proviruje ispod hidžaba, luđak je luđak! Silovatelj je silovatelj, zlostavljač je zlostavljač. I nema uopće veze što ste danas obukli, jeste li bili zavodljivi, jeste li njihali bokovima ili pokazali dekolte. U njihovim glavama je okidač! Niste krive ni za što!

Dapače, smiješna mi je i sama pomisao da žene hodaju ovim svijetom s jednom jedinom svrhom, a ta je da izazivaju muškarce. Pa, gle, ne znam kako da vam objasnim, ali nismo nešto zainteresirane, primjerice, za neke masne, dlakave tipove kojima fali 10 zubi u glavi.

Žena koju je Bog blagoslovio nekom četvorkom, što god da obuče, po tom vašem, izaziva. Doduše, ima i onih muškaraca koji vole androgeni izgled žena, pa ni one “bez dekoltea” neće dobro proći.

A što je s nama, ženama?

Između ostaloga, postoji li ikakva opcija u tim glavama da pokoji muškarac izaziva nas žene? Da se šeće mišićav, isklesan i preplanuo i da NAS navodi na grijeh? Da ima najljepši osmijeh, rupicu na bradi i savršeno duge trepavice? Maštamo danonoćno o njemu, gubimo glavu i razum i griješimo bludno, mišlju, riječju i djelom, ispod popluna. Toliko ga želimo da ga mlatnemo letvom po glavi, odvučemo u neki mračni kutak, nasilno uzbudimo i mahnito zajašimo… I dok nam se znoj cijeli niz uzavrelo tijelo, uz zadovoljavanje vlastite požude, povremeno ga udarimo šakom i šamaramo…

Postoji li ta opcija?

Naravno. Ne postoji.

Toliko nesigurnosti, ne prihvaćanja odgovornosti za vlastite postupke i prebacivanje krivnje na drugoga, u ovom kontekstu na žene i odjeću, je nepodnošljivo i jadno.

I trebate klečati. Trebate moliti Boga da vam da pameti!

P.S.

Ima li tko spreman jednu od tih subota prošetati gol po Trgu?

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Avène ima savršene proizvode za koji će vam omogućiti bezbrižno uživanje u ljetnim avanturama.

Savjeti i preporuke

Uz radosti uživanja na suncu i boravka na otvorenom, ljeto dolazi i s izazovima za kožu, posebno kada je u pitanju hiperpigmentacija.

Savjeti i preporuke

Ljeto i sezona godišnjih odmora u kojima je obavezan red ljenčarenja na suncu stižu!

Darivanje

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.