Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: (Ne)razumijevanje je osnova za mnoge nesporazume, podlosti, klevete

Nekad te ni ne razumiju, jer je često nemoguće objasniti čime se baviš i što radiš.

Milijun puta sam rekla kako neću više nikada i svaki put napravim istu stvar. Kao nešto ja sebi pokušavam olakšati život, pokušavam se riješiti nepotrebnih stvari i pokušavam pronaći nešto više vremena za sebe. Znate ono, za neke svoje radosti… Propustila sam upis na drugi stupanj tečaja keramike, a kukičanje će pričekati dok valjda ne budem potpuno ćorava… Da. Želim naučiti kukičati, što vam tu nije jasno!?

Posvetila bih se sebi, svom zdravlju, vježbanju i onda napravim upravo ono što sam sama sebi obećala da neću napraviti. Popustim! Izađem u susret drugima! Znam, nije to neka previše negativna osobina, ali ako radiš nauštrb sebe, nema tu više ničeg pozitivnog. Osjećam se dužnom napraviti puno toga, a ne želim ispasti bezobrazna – iako najčešće to i ispadnem. Bezobrazna, zločesta i arogantna, kako je rekao Hrca neki dan. A stvarno mislim da nisam takva.

I baš su me pogodile njegove riječi, iako me možda čovjek i najbolje razumije – oboje smo umorni, a tek ulazimo u božićno ludilo!

Pokušavam ispasti fer pa ne mogu reći da nešto neću ili ne želim napraviti, i zapravo svaki put bude ludara od posla, pa se onda dogodi da nemam vremena, pa se onda dogodi da sam se preračunala, pa se onda dogodi da ću zeznuti onoga koga ne bih trebala zeznuti… I tako u krug! A dan ima samo 24 sata, a posao mora biti odrađen.

Moja nova doktorica tvrdi da sam sebi na zadnjem mjestu.

Nije to baš tako ili je?!

Da preciziram, idem negdje gdje ne želim ići, ali eto idem jer ipak smo prijatelji. Da bih išla tamo gdje ne želim ići, moram napraviti dovoljno predradnji da nitko ne osjeti da nisam tamo gdje želim, a i moram, biti. A vrijeme je novac, a vremena nema…

Čudne neke rečenice? Nadam se da vam dočaravaju dileme i nadam se da me razumijete, jer vjerujem da ste se i sami našli u takvim situacijama. Možda vam se ne ide kod svekrve, ali radi mira u kući idete. I ne, ne mora biti svekrva. Može biti i vaša rođena mama ili sestra! Nigdje ne piše pod „moram“ da vam se nekud treba ići i da nešto trebate s užitkom raditi, ma koliko vi te ljude voljeli ili možda ne voljeli.

Ma, nekad se čovjeku jednostavno ne da objašnjavati, jer ispada da se stalno žališ. A nije to tako. Nekad te ni ne razumiju, jer je često nemoguće objasniti čime se baviš i što radiš. Tako sam svojoj Poslovnoj Partnerici rekla: „Draga moja, tko može shvatiti da se ti i ja trenutno bavimo mašnicama, ukrasima i zvjezdicama… Pa, pola svijeta bi mislilo da smo lude!“

I nekad ti treba da gledaš u zid, u miru Božjem, kojih sat-dva, da malo dođeš k sebi od svih podražaja kojima si izložen. Pa malo ne gledaš vijesti, pa malo ne čitaš portale… Čisto da se odmoriš od života!

Tako i moj Ruski Princ danas glumi prehladu. Kaže ne da mu se „to“, što god „to“ bilo, gledati i slušati. Jao, da mi je njegovu hrabrost i talent za glumu! Kaže kako će nagurati papirnate maramice u nos da zvuči nazalno!

Jednom ću i ja tako. Praviti se bolesna, umorna zgažena samo zato što mi se nešto ne da!

Više

Zanimljivosti

Naglasak je na zdravom životnom stilu te povratak prirodi i održivom načinu života.

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Zanimljivosti

Tijekom noći loše spavate i neprestano se budite jer vas muči kašalj? Isprobali ste razne čajeve i sirupe, no ništa ne pomaže?

Duh i tijelo

Dobra je vijest da jogu možete vježbati i u udobnosti vlastitog doma.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.