Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Nismo kliknuli…

Mislim da je moj „životni stil“ kriv za sve, pa i za termin „nismo kliknuli“.

Tako ti je to! Kad si iskren, onda se i drugi ljudi otvore. Vidim da ću morati uredno pisati i moliti urednicu jutarnji termin objave mojih umotvorina jer, kako mi rekoše moje prijateljice koje znaju za moj lik i djelo pod alter egom Drama Queen, obožavaju me čitati na wc školjci u 7 ujutro! Očito je – inspiriram! Ne znam smijem li napisati da im se sere od mene?! Jedne me hvale, druge se boje što li ću napisati…

Samo da znate, ne gubim ja nadu vezano za moje online dejtanje. Zapravo sam prilično pozitivna. Očito je, ne gube ni neke od mojih prijateljica. Sjećate se što sam vam pričala prije koji tjedan, ono da mi lažete da ne dejtate kao i ja? E, pa – kako sam i rekla, kad si iskren i drugi su iskreni. Neke od vas su se povjerile da znaju o čemu pričam. Pa što? I tako sam to znala po pogledu uplašene srne! Curke, samo naprijed! Sreća nas čeka u kakvom virtualnom svemiru.

Nakon prošlotjednog odbijanca zvanog „orašasti plodovi“ (vidim i urednica mi suptilno pokušava objasniti, i to člankom objavljenim u petak, kako nemam pojma o važnosti orašastih plodova) nisam izgubila nadu. Budući da on i ja „nismo kliknuli“, kako je rekao, ja sam se potrudila otići doktorici da me malo premjeri, odmjeri, pošpota i pregleda, ako je ikako moguće. Mislim da je moj „životni stil“ kriv za sve, pa i za termin „nismo kliknuli“. Naravno, pohvalila me. Zdebljala sam se 3 kilograma unatrag 8 mjeseci. Inzulin mi (opet) skače, tlak mi je ok i, naravno, ona me dočekala s mediteranskom prehranom, plodovima mora, orašastim plodovima i zaključila je, na samom kraju, kako sam još uvijek plodna. Tu se, kaže, nema što čekati. Što reći ženi? Halo, stara, nemam s kim?! U svakom slučaju, plod i plodove – sanjam već par dana! Čak sam u svom (plodnom) očaju nazvala bivšega, opet ga počastila pogrdnim nazivima i ponudila se kako ću nam svaki dan kuhati juhice… O Bože! Kad sam ono zadnji put jela juhu?! Znam, očajnički potez, ali tko ga je… Znam da mu je stalo do mene. A i meni do njega, na neki čudan način. On nema problema s mojim „stilom života“. Njegov je gori!

Tipkam i tipkam i tipkam s neka 3-4 frajera. Ne znam zašto mi se čini, ali kao da me se boje. Očito njuše (plodni) očaj iz svake natipkane riječi. Zapravo, shvatila sam jednu tužnu činjenicu. Nikako ne dejtate s vršnjacima. Moj bivši mi je praktično, vršnjak. (Znam da čitaš, inače me ne bi zvao i pitao: “Imaš kakvog novog?” Baš me briga čitaš li! Ljuti se koliko hoćeš!) Uvijek idite na kategoriju mlađahnih tipova. Ta današnja mlađarija voli starije tete, a i spremnija je i na dječicu. Barem mi tako kažu ovi moji tipkači. Kao „ako kliknemo“ nema problema… Mislim, ako može jedna Seve ili Dragovićka, što meni ono fali!? Pali me činjenica mene tako “plodne” i njih u cvijetu muškosti… Plodno! Tako sam vam ja otkrila moć pilinga, micelarnih i dobroga pudera. Svijet je odjednom postao ljepši, a s njim i ja. Čak i Foreom čistim lice i masiram ključne točke i kao da sam se malo popeglala, prokrvila što li već! Ne vjerujem da mi mlađarija laže kad mi skine kojih 5-6 godina…

Oni malo stariji od vas? E, njima je svega dosta. Cijelog života. Ti bi, navodno, samo uživali. Kao ono neka fora- živi svaki dan kao da ti je posljednji. Brijem, ako ste upale u njihov drugi krug, ti su vam u strahu, posljedica traume zvane „First Lady“ ili ti „Pr(a)va žena“. Nemojte se tu puno nadati nečemu, osim ako su zagazili u neke kasne pedesete. Ti samo žele, posve romantično, umrijeti s nekim… A ja? Pa, ja sam tek na početku!

20170305_082825

[box style=”0″]

Drama Queen se (opet) odlučila razveseliti jednu od vas. Ovaj put se odlučila za Catrice cosmetics:

  • Ruž – Ombre two tone
  • Contouring blush
  • Olovka za oči

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #dq-catrice

Prijave primamo do 14. ožujka, točno u podne. Paketi će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ankica Banić.

[/box]

 

 

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.