Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Oči su ogledalo duše

Pričao bi mi kako su oči ogledalo duše i ljubio mi čelo.

Dugo Te se nisam sjetila. Predugo. A vjerujem da ni ne bih da me Medo nije upitao. Više se ni ne sjećam njegova točnog pitanja. Pitanje je postalo posve nevažno. Smiješno. Potencijalni te pita za bivšeg, a ti se trgneš i skoro dobiješ trzajnu ozljedu vrata. Kao udar munje. Nekako sam ostala bez daha. Ostao je i Medo. Kao da sam mu otkrila neku drugu, novu stranu sebe. Bujica je krenula. S njom i neka gorčina koje nikad do sad nije bilo.

Kao da je bilo stoljećima daleko, u nekom prastarom vremenu, otvarala sam ladice sjećanja i preturala požutjele, zgužvane papire. Zaborav nagriza uspomene i ne znam što je više bilo dobro, a što loše. Ne sjećam se. Ničega. Hladno je. Daleko. Kako čovjeku postane tako svejedno? Ne razumijem. Tako svejedno. Tako hladno. Kao u nekom drugom vremenu.

Na repeatu je „Cold“ i Maroon 5. Volim ih. I ježim se stihova. Ah, taj prokleti PMS. Tako je lijepo okriviti ga za milijun sitnica koje nas podsjete kakvi smo nekad bili. Podsjetilo me i kako sam planirala, tamo prije 4 godine, njihov koncert preko bare. S Tobom. Znaš, sve je bilo s Tobom. I dobro i zlo i loše i smiješno. Sve je bilo…

Nekad se priupitam jesam li možda zla, zločesta… Ili je to tako. „Takvi su ljudi“, kako Pernar reče, „ali, ne. Ne zamjeram“. Većina bi tako, ako je vjerovati Pernarovoj mudrosti. Bar se nadam. Većina bi Te tako lako zaboravila, ako je vjerovati onoj “daleko od očiju, daleko i od srca”. Baš kao što sam zaboravila i ja. I dodir. I smijeh i ljubav koju smo dijelili. I strast i strah. Tako hladno i daleko. Kao da sam stresla prašinu sa starog kaputa i krenula sigurnim korakom dalje. Bez da se okrenem i pogledam gdje si. Bez da se upitam kako si. Baš sam kuja! Izdala sam Te, zar ne?

Pričao bi mi kako su oči ogledalo duše i ljubio mi čelo. Rekao bi kako se u mojim zrcali sve. Kako se njima smijem i njima režem glave. Zaboravila sam ono Tvoje o mojim „beady eyes“, ono kad bi Ti nedostajala hrvatska riječ pa bi se zapravo poslužio svojim prvim jezikom – engleskim. Ono kad bi mi htio reći kako se osjećaš kad Te pogledam, kada se ton glasa iz zaigranog promakne u strogi. Znaš, onaj moj strogi pogled koji Te možda gušio, koji je zahtijevao, tražio… Jer, i sam si rekao, neke ptice nisu za kaveza…

Dr. Hauschka make up 2017_1

 

[box style=”0″]

Za oči koje sjaje

Svjetlo i tamno, toplo i hladno, sjajno i matirano – kontrasti su to što oči čine blještavima i naglašavaju njihovu živahnost.

Nova linija Dr. Hauschka make-up-a sadrži 26 proizvoda za oči. Intenzivne boje sjenila za oči (trio i mono), tuševi i maskare mogu se koristiti u bezbroj različitih kombinacija. Svaki proizvod sadrži samo najbolje prirodne sastojke. Podnošljivost svih Dr. Hauschka proizvoda za oči provjerena je od strane oftalmologa. Cijena 89,90 kn.

Drama Queen, She.hr i Dr. Hauschka danas dijele 3 sjenila. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #beadyeyes i dodajte svoj komentar o zaboravu, bivšim ljubavima… Ma, o životu!

Prijave primamo do 15. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnici:

  1. Katarina Omrčen
  2. Mara Mrkonj – ma tko bila
  3. Sanja Banjac

[/box]

Pročitajte još

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Život u dvoje

Veza vam je krenula u krivom smjeru? Završila na posve pogrešan način? Vrijeme je da naučite gdje točno griješite i kako to popraviti!

Duh i tijelo

Bezbroj je varijacija na temu, ali poanta je da se stvari stalno mijenjaju.

Život u dvoje

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, male laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode.

Advertisement