Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Pitaj i dat će ti se

Tu smo da bismo ispunile neke vaše želje. Nemojte se sramiti tražiti.

Sve mi se čini da nekih zadnjih 10 godina samo govorim o stresu i pričam o stresu kao mom načinu života. Kako kaže jedna moja kobila, volim taj moving, volim ja kad je ono „uh nikad kraja“! Najčešće mislim da drugačije ne bih znala.

Radionice iz, nazovimo to tako, ciklusa #tisicudesna, dugo stoje u ladici. Nikako nije bilo pravo vrijeme za njih, a ni sami klijenti nisu prepoznavali što to mi želimo ponuditi. U razgovoru sa Sanjom i mojim timom, odlučili smo se organizirati prvu radionicu posvećenu stresu, No stress, no limit radionicu koja bi pokazala svim ženama koliko mogu biti čudesne, koliko mogu biti svoje, slobodne, samosvjesne i koliko ih zapravo ne treba biti briga što drugi misle.

Iskreno, bilo me pomalo strah, ne samo (ne)uspjeha te radionice, nego činjenice koliko ni ja sama, a vjerujem ni vi, ne znam što mi treba i kad mi to točno treba. Ta radionica, održana prošlog četvrta, u kojoj sam sama sebi potvrdila da ne dišem, da sam u grču i da ne punim ni mozak ni pluća kisikom, pokazala mi je da, koliko god ja „sve znam“ i koliko god sam ja „najpametnija“ još uvijek ne znam sama sebi reći kad je dosta. Dosta pisanja, dosta čitanja, dosta serija, dosta filmova, dosta evenata, dosta gutača energije… Onih gutača energije zbog kojih ste bespotrebno nervozni i koji vam, ako ćemo biti iskreni pa sve da su vam i rođena majka, ne trebaju, bar ne u tolikoj mjeri, u životu!

I sve moje kobilice su ta tri sata radionice uživale. Jedna me čak zvala u pola noći da izrazi oduševljenje…

Međutim, nisam stala samo na radionici pa sam u subotu ujutro pitala vas čitateljice što želite, što biste htjele, što želite čitati, gledati, kuda da vas odvedem i kamo da vas uputim.

Prva poruka koja je došla je bila poruka „želim se riješiti celulita“. U jednom trenutku sam bila toliko razočarana, jer, oprostite mi, ali čemu ta površnost. Svaka žena ima celulit. Ni po čemu vi niste celulitno posebne, niti je vaš celulit posebniji od moga. Idemo zapamtiti jednom zauvijek, svaka od nas ima celulit – neka malo manje neka malo više. I  zašto se zamarati!?

Istu tu subotu, u društvu dvije „brojne poznate Hrvatice“, koje baš neću imenovati, ali super zgodne i utrenirane, još jednom sam potvrdila dobru, staru istinu – vježbaj radi sebe, radi svoje „glave“ pa će i celulita biti manje.

Kopajući malo dublje, možda i provocirajući, ipak sam došla do nekih zanimljivih spoznaja koje su me oduševile.

Ispod tih, naoko, površnih pričica, ispucale su se i važne teme. Jedna je poželjela naučiti nešto više o  fotografiranju, druga je poželjela naučiti nešto više o pisanju i o tome kako postati blogerica. Tako sam i dobila članak o celulitu!

Netko je poželio još koju zgodnu priču o putovanjima. Nekoga zanima kako pomoći teško bolesnim ljudima. Zanimljivo je kako neke od vas žele doći i na neki od evenata. I to ću vam pokušati ispuniti. Da. Želim da vidite što se krije u tom, naoko glamuroznom, svijetu.

Drage žene, tu smo zbog vas. Tu smo da bismo ispunile neke vaše želje. Nemojte se sramiti tražiti. Nemojte se sramiti! Kako bi rekla moja, sad već pokojna baba: „Pitaj i dat će ti se!“

Više

Duh i tijelo

Ljudski je željeti nešto bolje i više od onoga što imamo jer težnja za boljim, mehanizam je koji nas motivira da napredujemo.

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Zanimljivosti

Kad se vrijedne ruke bračnog para Senčar slože, dobije se brand Lit Lab.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.