Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Pregovaraj, sestro!

Vrijeme je za nove dogodovštine online dejtanja.

Idem ja dalje. Ako treba ogoliti se, ogolit ću se. Do kraja. Nije me apsolutno sram ničega. Život je jedan, a srećom moj najnoviji šef posve kuži ova moja vanškolska laprdanja, pa nisam, iako je to danas posve moderno, ni u kakvom sukobu interesa i s njegovim blagoslovom i uz njegov poticaj nastavljam dalje. Vrijeme je za nove dogodovštine online dejtanja. Vrijeme je za konkretne akcije pa je svaka slučajnost sa stvarnim osobama apsolutno i posve slučajna. Cure, papir u ruke i učite!

Prošli put sam vam opisala 3 arhetipa online „dejtača“, sad je vrijeme da vam opišem i pokoju konkretniju situaciju. Da bi me shvatili, prvo vam moram reći nešto o mom tipu muškarca. Kako sam već navela, ja sam guzica tip. (Znate kako ono ide, muškarci imaju sisa ili guzica tip žene, tako sam i ja žena koju pali dobro muško dupe.) Mislim da već znate da sam imala i nekakav arsenal propalih nogometaša, jer da nisu propali, vjerujete mi grizla bih i zubima i grebala rukama da budem sad već, supruga, obzirom na zub vremena, kakvog nogometaša. Dalje, luda sam za jakim ramenima. Rekla bi moja baba, volim “plećate”. Pločice više/manje, ali frajer mora biti širi – budući da sam ja široka ili po babi „temeljita“ ženska. Bilo bi lijepo i da je taj moj odabranik visok, jer inače volim skakutati oko njega kao mala patkica.

Najgore je što online „dejtači“ brkaju sve navedene pojmove poželjnih fizičkih osobina. Dobra guzica u virtualnoj stvarnosti dobiva posve drugačiji oblik od traženoga. No, što je tu je… Ljepota je i tako u oku promatrača.

Prije kojih 4 mjeseca, kada je i počelo ovo moje ozbiljno kulturološko istraživanje za koje ću tražiti i poticaj iz Europskog socijalnog fonda, javio mi se oženjeni frajer. Budući da poznajem malo Photoshopa, lako je bilo kreirati željeni izgled u profilnoj fotografiji. Dakle, mamac je tu. I to prilično dobar mamac. Prilično sam ponosna na to. Ima 48 godina. Ima puno novca i ženu zanovijetalo, naravno i eto – bilo bi zgodno da se nas dvoje uspijemo dogovoriti. Ono što je vrh u online dejtanjima je to što vam suprotna strana ne vidi lice, pa tako ne vidi zgražanje, kidanje od smijeha, kolutanje očima ili činjenicu da ste, poput mene, baš zločesta osoba. Zakon! Pravila sam se blesava pa sam čovjeka pitala o kakvim dogovorima se radi, jer sam eto tu nova pa mi terminologija nije posve jasna. Jadan, on, posve neshvaćeni bogati poduzetnik, poduzeo bi takve korake u kojima bismo se mi poduzetno „družili“ (shvatit ćete kako je to ustaljeni termin online svijeta) u jutarnjim satima. Posve razumljivo. Veliki poduzetnik će nešto kasniti u ured, žena neće saznati za naša jutarnja druženja i to je to. Savršeno! Naravno da se ponudio i biti takozvani Sponzor, jer eto – nije nekakav zgodan tip, pa da se sve to lijepo kompenzira, budući da sam ja ono pravi komad.

Nikad nemojte zaboraviti kako je online dejtanje posve poduzetnički svijet pa je i normalno da ćete pregovarati, pa sam ja mom Sponzoru pokušala objasniti da „druženje“ u jutarnjim satima podrazumijeva to da moram dati otkaz kako bih mu bila posve dostupna. Je li tako? Kako će šefovi shvaćati moja učestala kašnjenja? Mislim ono… Je l’! A, ako dam otkaz, netko me mora i hraniti i oblačiti, pa opet hraniti i hraniti i hraniti…

E, tu stižemo do pregovora o iznosu našega sponzorskoga ugovora. Ne budite ovca pa pazite na ključne stavke ugovora da ne budete onaj jado iz priče o kreditima u švicarcima i stavkama pisanim posve malim slovima, pa onda nismo znali ili smo prevareni. Transparentno, argumentirano i po mogućnosti si priskrbite savjetnika. Imati savjetnika je posve normalno. Dobrovoljno se javljam, uz proviziju, naravno. Cifre su samo padale, uvjeti ugovora, zahtjevi, pa kalkulacije… Da vam ne pričam o tome kako bi dobar dio iz našeg sponzorskog ugovora odlazio na krpice, manikure, pedikure i ekstenzije. Cifre su rasle i rasle i rasle… Kunem se, ZERONA LASER mi se poput spasenja motao po glavi… Kako mi skromnost nije vrlina, zahtjevi su se gomilali, pa je posve hrvatski bilo nemoguće odraditi jednu takvu zapadnjačku akviziciju. Jednom Balkan, vazda Balkan! Daleko smo mi od zapada iako pokušavamo od njega preslikati sve moguće i nemoguće gluparije pa još KAO slijepo vjerujemo kako smo baš sve posve MODERNE ŽENE.

Zato, uzdaj se u i se i u svoje kljuse! I probaj! Pregovaraj, sestro! Pregovaraj!

Pročitajte još

Seks

Osjećate se napaljeno u krevetu i započinjete "igru" s partnerom, ali on/ona se okrenu i kažu vam da samo žele spavati.

Život u dvoje

8 predrasuda koje se odnose na upoznavanje preko Interneta.

Život u dvoje

Tips&tricks za lakše detektiranje

Advertisement