Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: U najboljim godinama

Prvo, ja nisam stara. Ja sam u najboljim godinama.

Najgore je to što nekad govorim k’o prorok. Ma, nije to meni drago, ali eto. Dogodi se da sam isuviše često u pravu.

Tako sam znala što bude s rukometašima čim dođu do Francuske. Ali, pogodila sam i da će Hrvatice treptati nad braćom Karabatić. Što je je – dečkići su baš zgodni. Stariji je nekako baš moj tip, a kolegica si je zapikirala mlađeg. Dobro je znati da se oko frajera nećemo svađati iako smo se prošli tjedan baš znale počupati. Znate kako je, menstruacije nam se uskladile, pa i oni neurotični dani. Tako je to kad se družiš sa ženama.

Ovih mi dana fali pravo, muško društvo.

Probao sam, al’ ne ide…

Pokušala sam u subotu pogledati Big Brother, ono da se ne osramotim kao nekakav komentator tjednih događanja, ali, eto – nisam uspjela. Mislila sam da sam u trendu kad su u pitanju online dejtanja, Instagrami, Snapchat, Twitteri, ali očito nisam baš toliko moderna. Vidjeh da jedan kandidat ide ženu tražiti preko Big Brothera. Bome, dogodine ću i ja. Neplaćeno i pomalo u „kuću“. Do prvog izbacivanja bih izdržala. Postala bih slavna udavača i riješila se tog tereta, na radost rodbine i prijatelja. Dosadilo mi je već potencijalnim udvaračima, u čiji sam drugi krug ušla, objašnjavati da se, (ne)srećom, nikad nisam udavala iako sam već toliko stara. Ako ste kojim slučajem gledali, znate da sam došla do drugog kandidata. Ako mi padne na pamet komentirati išta vezano uz Big Brother slobodno me prekinite i iskritizirajte jer o tome nemam pojma, a sve mi se čini, neću ni imati. Odmah u glavu. Dogovoreno?

Isto tako sam znala da će moj Ruski Princ držati Zarinu torbu, iza vrata, prepunu neoprana veša. Torba se upravo pokazala zgodnom za skrivanje njegove neurednosti prije nego li uparadiram k’o paradna kobila u stan.

Godine su samo broj?

U mom prošlom, kaotičnom tjednu, dobila sam ponudu da se odem dramaqueenovski popeglati, izbotoksirati, izfilerirati… Naravno, a kako nego na kompenzaciju. Kompenzacije su vam moderan, posve hrvatski način poslovanja, ako ste kojim slučajem to zaboravili. Dakle, uzmeš filer. Metnu ti ga. Sve to nahvalim, pohvalim i amen. Super! K’o u dobrom, starom seksu! Zar ne? Gotovo da je besplatno, a samo malo bocne!

 

Kolegica me gleda. Čeka. Gledam ja nju i kočijaški krenem sve po spisku…

Prvo, ja nisam stara. Ja sam u najboljim godinama.

Drugo, moje bore su bore smijalice. Odraz mog sretnog, neopterećenog pizdarijama života.

Samo je jedna duboka bora, bora ljutnje. A često se ljutim. Brzo planem, a brzo se i ugasim… Zna to i ona. Zato me i trpi. Nego, od kud ta ideja da mene, koja propagiram prirodu i prirodno, botoksiraš i fileliraš!? I još hvališ ove kolumne? Pa, mačak, da si me pročitao ikad, znao bi da si promašio „ceo fudbal“.

Pročitajte još

Beauty report

IM Estetica ​opet pomiče granice ​- među prvima u svijetu stvara custom-made tretmane za vašu kožu.

Drama Queen

Nastojite li uvijek biti u trendu? Mladi, lijepi, nasmijani i moderni?

Drama Queen

Naši me lokalni Big Brother aranžmani, a tu ne mislim isključivo na mozaičnu nam emisiju, lagano zabrinjavaju.

Beauty report

Je li moguće brzo, bezbolno i nekirurškim putem riješiti se podočnjaka?

Advertisement