Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Upute za online dejtanje

Danas ću se potruditi dati vam korisne upute za online dejtanje!

S obzirom na to da sam u svoje upoznavanje muškoga roda, a sve zbog nedostatka vremena i novca te ideja što obući, uključila i razne internet stranice, poput onih prepunih pisača duhovitih komentara, moji su se vidici jako proširili, a mišljenja su je jednako tako promijenila. Kunem se, jednom ću doista napisati knjigu o Hrvatima, velikim jebačima svemirskih razmjera. Danas ću se potruditi dati vam korisne upute za online dejtanje!

Kako stalno čujem od svojih prijateljica kako im je malo „scary“ to upoznavanje preko neta i kako one to ne bi nikada, moram vam priznati da sam, nakon što sam probala i to čudo tehnologije, posve oduševljena tipkanjima. Ovaj tekst je plod moga istraživanja i posve je namijenjen promociji i širenju vidika. Curke, ne libite se probati. Jamčim vam dobru zabavu!

Budući da nigdje, osim možda na kakvom razvikanom kongresu, nećete sresti toliki broj uspješnih managera, za sve udavače kakva sam i sama, bespuća interneta su idealno mjesto upoznavanja. Uspješni manageri će jedva dočekati novologiranog komada te vam poslati svoje napise divljenja i fotografije, od onih posve nagih, do onih u najboljim, svadbenim odijelima. Poput kakve učiteljice, lako ćete odrezati one polupismene. Hrvati imaju problema s vlastitim jezikom. (Mame, tjerajte te svoje sinove na čitanje!) Tu već možete napraviti prvu selekciju, ako vam je to uopće važno. Hallo! Mislim na pisanje, ne na fotografije u kojima se naprežu od trbuha učiniti nešto što on to nije! Ako ugledate „centimetre“, znajte da su centimetri zabranjena tema. Nemojte to nikako spominjati. Morate se samo diviti. Što god mislili o tome, to je tako – divotica! Baš mi je jedna prijateljica u četrdesetima konačno shvatila kako je zapravo važna tehnika. Rekla bih bolje ikad, nego nikad! Amen!

Budući da me dragi Bog nije obdario strpljivošću, a i kad je stil u pitanju, po mišljenju mnogih Hrvata, ostala sam uskraćena za isti, pa sam shvatila da prvenstveno zbog moje (ne)frizure dobijem nogicu. Što ćeš!? Očito maštaju o dugim kosama, negdje do, po mogućnosti, prćastog dupeta, a sve u svrhu eventualnog čupanja dok se potežemo poput pasa. Dakle, Hrvati su vatreni, grubi ljubavnici i vole se hvaliti kako mogu satima. Nadalje, shvatila sam da se uzalud patimo različitim dijetama. Hrvati jednostavno više vole da ljulja, nego da žulja. Ali, vole da si i u formi! Svakako formu morate naglasiti! Tek sada sam počela shvaćati čemu toliki odlasci na trajne lakove i zašto se u svakom kvartu otvara kakav nail studio – pa Hrvati vole uređene, crvene nokte. Što ću!? Moje uništi lupanje po tipkovnici, a i pranje suđa nije od neke pomoći. Ako niste nikada primijetili, grizem nokte! Posve sam beznadan slučaj!

Također, moje odijevanje je posve problematično, pa ni moj osmijeh ne može nadoknaditi nedostatke stila. Nakon što, na jedvite jade, pristanem na neku od obaveznih „kava“, ostajem neshvaćena. U oku ovakvog Modnog Gurua sam flop, nikad top. Uspješni manager inzistira na plaćanju kave, jer ipak je uspješan, i nikad me više ne pozove na kavu broj 2. Posve razumljivo, jer odmah nakon 5 minuta shvatim koliko mu je neugodno i koliko zapravo jedva čeka pobjeći budući da ne ispunjavam tipične hrvatske kriterije. Najveći problem je u tome što sadistički uživam u njegovoj nelagodi, a i postavljam mnogobrojna pitanja, te seciram pogledom, kako mi jedan reče. Hrvati vole slabe, nemoćne ženice pa se svakako pretvarajte da ste takva, ako već niste. Na moju veliku žalost, Bog me je i tu uskratio talentom, pa se lista mojih nedostataka gomila. Naime, ne znam ni glumiti…

Nadalje, znate li da Hrvati uopće ne vole hlače, tenisice, majice… Kad malo bolje razmislim, sve više počinjem razmišljati o haljinicama i gaćicama, jer Hrvati, koliko sam shvatila, ne vole tu kombinaciju. Dakle, da pojasnim, ako je ljeto i ako nosiš haljinicu, Hrvati nikako ne žele da nosiš gaćice! (Ne)srećom, ne nosim haljice, pa sam posve logički zaključila da sam vjerojatno i zbog toga sama. Vole samostojeće čarape, čipku, visoke pete… Klasika. Znam, znam… Snijeg i led, minusi… Čini mi se kako nemaju sluha za vremenski (ne)prilike. Također, nikako nemojte ići pod nož, iako većina voli kakvu četvorku.

Nemojte se dati uplašiti. Koliko sam shvatila, većina žensko odavno nije ni vidjela, a hormonski disbalans ih čini posve neuračunljivima. Iako je tome tako, posve su bezopasni. Dakle, idemo se zabaviti!

Više

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Drama Queen

U ovom našem svijetu Slobodnih, robovi smo tuđih odobravanja.

Suncokreti na oblacima

Tip me oduševio, kako bi se reklo, izuo me iz cipela jednim potezom, lansirao me u svemir.

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.