Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Duboko proživljena knjiga

Ova knjiga dočarava svu težinu, ali i ljepotu teških životnih izazova shvaćenih kao prilika za rast.

Jeste li ikada razmišljali gdje su vam granice odustajanja, pucanja, strahova koji vas vraćaju stalno na početnu točku i pri tom obeshrabruju?

Jeste li se tim granicama ikada približili? Ili ih možda i dotakli i pomakli? Ili to planirate?

Na svakom putu potrebno je ohrabrenja i dobrog vjetra. Bilo da se radi o privatnim ili profesionalnim koracima.

Živi primjeri upornosti koja odleđuje i najhladnije tunele izazova uvijek su snaga koja inspirativno djeluje na sve korake koji vode prema uspjehu, utjesi, miru.

Svaka se suvremena žena budi i liježe s upitnicama oko toliko toga s čime se nosi a bez ikada dobivenih uputa kako sve svoje izazove uskladiti i izvući najbolje od Života.

Jednu takvu istinitu, duboko proživljenu knjigu atipične autorice možete pronaći od početka studenog na policama knjižara.

Petra Heisinger kao novo ime u svijetu književnosti pobuđuje veliko zanimanje svojim prvijencem Ja sam Petra nećete me slomiti. Knjiga izaziva neobično duboke, spontane osvrte čitatelja koji su ju prepoznali kao literaturu za motivaciju, kao knjigu za rad na sebi i kao vodič za samopomoć.

Predstavljajući se neobičnim autorskim djelom –  kombinacijom  autobiografskih zapisa i literariziranih savjeta koji nude alate za samopomoć, autorica nas na uzbudljiv način provodi kroz život bogat doživljajima svake vrste, odgovarajući pri tome na neizbježna životna pitanja koja si postavlja svaka osoba koja želi svojim životom kvalitetno upravljati i doseći svoje ciljeve.

Ova knjiga dočarava svu težinu ali i ljepotu teških životnih izazova shvaćenih kao prilika za rast. Konkretno, riječ je o mladoj majci i poduzetnici koja se hrabro baca u dekodiranje zla, prelazeći trnovit put od razvoda braka, samohranog majčinstva i egzistencijalne nemoći do jačanja osobnih potencijala i ostvarenja intimne i obiteljske sreće.  Bitno je naglasiti da ovdje nije riječ o tipičnoj bajci sa sretnim krajem već o svjedočenju i slavljenju  Života s velikim Ž. No ispod pitko i uzbudljivo napisanog teksta nazire se dubina i oštrina autoričina psihoanalitičkog skalpela.

Više

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Beauty report

Nokti na rukama rastu 3.5 milimetra mjesečno, a ako vam se čini da nije tako možda vam nedostaje vitamina.

She Book Club

Autor smatra da se najveća zabluda današnjice skriva iza misli da nas samo drugi mogu usrećiti.

Život u dvoje

Je li teže biti razvedena žena ili razvedeni muškarac u današnje vrijeme?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.