Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Duhovitost i horoskopski znak

Duhovitost je jedna od najpoželjnijih osobina kod partnera, naročito na početku veze.

Duhovitost je jedna od najpoželjnijih osobina kod partnera, naročito na početku veze. Kao prvo treba znati da je svaki horoskopski znak duhovit na svoj način. Postoje oni koji su na šalu i humor uvijek spremni, ili tome malo više skloni. Svaki horoskopski znak je osjetljiv na pojedina područja ili teme za koje misle kako nisu za šaliti se.

Ovan

On je prvi i jedan od najduhovitijih znakova u horoskopu. Uvijek je spreman na šalu i uvijek ima inspiraciju, a kao vatreni znak i dobro je raspoložen u društvu. Ponekad, zbog vladajuće planete Marsa može i pretjerati u tome. Na izgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, tu je ranjiv. Pokušat će to sakriti, ali često se to vidi na njegovom licu.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lijepo, ukusno za pojesti, voli  i zabavu i humor. On se smije od srca i iza njegove šale nema loših namjera. Sve je samo zarad smijeha, opuštanja i uživanja.

Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. Znak koji je najviše spreman na šalu na svoj račun. Voli slušati i komentira sve duhovite priče. On je po svojoj prirodi vječiti dječak, traži jednostavno nešto duhovito u svemu pa nekad i u problemima.

Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znaka voli šalu, ali na jedan specifičan način – s mjerom. Mjesec od koga je napravljen je promjenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku, obitelj i državu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

Lav

On je kralj. Sve se može, ali ne i dirati njegov ego. Njegov urođeni dar za uspjeh i postizanje visokih ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može. Kralja ili predsjednika mogu samo oni kritizirati i praviti šale na njihov račun. Oni jednostavno smatraju kako ih samo oni razumiju na pravi način, jer oni znaju što je to uspjeh.

Djevica

Odmah ćete pomisliti, one ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Djevice dosadne. Nije tako. To je jedan intelektualan znak, kome je potrebno vrijeme i određene, specijalne teme za šalu i smijeh. Na poslu su veoma duhoviti, jer to je mjesto gdje su oni svoj na svome.

Vaga

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, vjerovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumjesna i bez stila. Sve, osim ljubavi je za šalu. Ljubav je za Vagu ozbiljna i važna da bi se šalili. Umjerenost prije svega, i da se druga strana slučajno ne uvrijedi ili povrijedi.

Škorpion

Crni humor, masni vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne djeluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvijek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A o seksu? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Strijelac

Duhoviti Strijelac! Strijelci su veselog, optimistična duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvijek otvorena, vesela okrenuta optimizmu i veselim i vedrim temama.

Jarac

Šuti Jarac, šuti, ali kad progovori evo dobrog humora. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog i osjetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je malo potrebno vrijeme da se opuste.

Vodenjak

Jedan od najduhovitijih znaka Zodijaka. Brzi humor, ideja se u sekundi se rađa. Tu je planeta Uran (vladar), pa sve plane brzo i neočekivano. Na sve je spreman da se šali osim na glad u svijetu, i svih univerzalnih patnji koje postoje. Tu je ozbiljan i osjetljiv.

Ribe

Ribe su sklone isključivo bezazlenom humoru. Malo povučeni po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju nenadmašni imitatori.

Izvor: Moj astrolog

 

Više

Seks

Iako su potpuno nepovezani, seks i smijeh imaju više od nekoliko zajedničkih stvari.

Horoskop

Tvoj horoskopski znak nema samo dobre osobine.

Budi fit

Nakon napornog radnog dana navečer si poklonite besplatan paket opuštanja.

Duh i tijelo

Zaboravite na stres u roku keks.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.