Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Dvadeset modnih revija nas čeka u Rijeci!

10. Riječke stepenice, veliko slavlje mode biti će proslavljeno sa čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

10. Riječke stepenice, veliko slavlje mode, biti će proslavljeno s čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

26. kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia predstaviti će se petnaest modnih kuća i dizajnera među kojima su: Vesna Sposa, Salon Marie, Butik Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie’s, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex odijela, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačka i tekstilne škola iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program ove godine vodi Vlatka Pokos.

_DSC5210

Druga večer 10. Riječkih stepenica preseliti će 27.kolovoza na trg ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije poznatih svjetskih brandova. ”Posebno mi je drago da veliki jubilej projekta ove godine slavimo dvije večeri na dvije lijepe lokacije u centru grada te da je najveća i najstarija tekstilna tvrtka u Rijeci AMEC Rijekatekstil prihvatila moju ponudu za suradnju pa će u subotu svi moći uživati u kolekcijama Max Mare, MAX & CO., Marelle, Weekend Max Mare i Tosce Blu’, kaže Ivana Delač Đolo, direktorica manifestacije.

Obje večeri počinju u 20 i 30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

_DSC5254

Pročitajte još

Fashion report

Sve su ove divne žene nosile torbice Chic IB bags i pri tom birale domaće, lokalne proizvode koje su na tržnicu donijeli naši OPG-ovi...

Predstavljamo

Zdravlje ljudi je ipak najvažnije stoga je odlučeno kako će se i 14. Riječke stepenice odgoditi za sljedeće ljeto.

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Fashion report

Dizajnerica Ivana Bičanić i njezin brend Chic IB Bags s nama su već četiri godine. I pred nama je nova kampanja. I opet je...

Advertisement