Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Dvojac eNVy room dizajnirao čarobno zaručničko prstenje u suradnji sa ZAKS-om

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol jedne ljubavne priče, ali i obećanje nekog novog početka.

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol jedne ljubavne priče, ali i obećanje nekog novog početka. Protkan iznimnom sentimentalnom vrijednošću i simbolikom, zaručnički prsten mnogo je više od tek običnog komada nakita, kako za osobu koja ga prima, pa tako i za onu koja ga daruje. Uzimajući u obzir da se radi o komadu nakita koji nikada ne silazi s prsta, zaručnički se prsten oduvijek birao s posebnom pažnjom kako bi stilski odgovarao osobi koja ga nosi, a odabir onog pravog dokaz je bezuvjetne ljubavi, ali i najdubljeg poznavanja osobe s kojom želimo provesti život.

 

 

Imajući na umu jedinstvenost, ali i simboličnu te estetsku vrijednost zaručničkog prstena, modni dvojac eNVy room upustio se u novu modnu avanturu i u suradnji je sa ZAKS-om dizajnirao posebnu kolekciju nakita. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović osmislili su dizajn za tri jedinstvena zaručnička prstena ukrašena prepoznatljivim motivima mašne i satenske vrpce, elementima koje dizajneri često rabe kreirajući svoje šarmantne i ženstvene modne kolekcije i koji čine neizostavni dio eNVy room estetike. Profinjeno, elegantno i vrlo decentno, zaručničko prstenje s potpisom poznatog modnog tandema izrađeno je u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak neodoljivog dijamanta – nezamjenjivog dragog kamena koji simbolizira vječnost i prkosi vremenu.

 

 

“Ući u glavu dizajnera te sve njihove zamisli pretočiti u nakit bio je vrlo izazovan zadatak. Spajanje njihove ideje s tehnološkim rješenjem nije nimalo jednostavno, no u slučaju suradnje eNVy rooma i ZAKS-a smatramo da je finalni produkt ispao savršeno. Zajedničkim smo snagama izradili zaručničko prstenje koje je decentno, s lakoćom nosivo, a ujedno i prepoznatljivo po detalju mašne, upravo onako kako su ga dizajneri i prvobitno zamislili, izjavili su iz ZAKS-a te dodali: Prstenje se radi tehnikom lijevanja od 3 ili 4 komada koje naši majstori zlatari ručno obrađuju i slažu u cjelinu te na koncu ugrađuju i ono najvrednije dijamant. Svaki prsten može se, ovisno o željama klijenta, izraditi u kombinacijama boja bijelog, žutog i crvenog zlata. Također, želje klijenta uvažavamo i kada je u pitanju veličina, kvaliteta ili boja samog dijamanta. Prstenje se radi od 18 ct. zlata ili 750 /1000 čistoće.

Već dugi niz godina, još otkako su 2012. predstavili prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, modni studio eNVy room slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, a svake godine ponuda biva nadopunjena s 50 ili više novih modela. Stoga nimalo ne čudi što se modni dvojac odlučio okušati i u dizajniranju zaručničkog prstenja.

 

 

“Suradnja sa ZAKS-om nam je bila zadovoljstvo i veliki izazov. Mnogo smo toga trebali naučiti o tehnikama proizvodnje prstenja koje nisu nimalo jednostavne. Nit vodilja kod osmišljavanja bio je jedan od prepoznatljivih elemenata eNVy room dizajna, a to su mašna i satenska vrpca s kojom smo oblikovali razne motive. Želja nam je bila izraditi nešto elegantno i vječno, ali i s malim pomakom kako bismo dobili zaista unikatan prsten koji dolazi u 4 varijante boja i koji će zadovoljiti ukus svake žene”, izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji su, osim zaručničkog prstenja, dizajnirali i narukvicu te broš koje, u svim varijantama ponuđenih boja, također možete pronaći u ZAKS-ovim prodavaonicama.

Fotografije kampanje svojim je objektivom snimila Sanja Jagatić, za video su zaslužni Karla Jurić i Ive Trojanović, makeup je djelo Sanje Agić, kosu potpisuje frizerski salon Evelin, dok su se u ulogama modela našli Leonarda Zeba i Ljuban Garača.

 

  • Video: Karla Jurić i Ive Trojanović
  • Foto: Sanja Jagatić
  • Makeup: Sanja Agić
  • Kosa: Evelin
  • Modeli: Leonarda Zeba i Ljuban Garača

Više

Fashion report

Nakit je savršeni poklon s kojim ćete iskazati ljubav prema voljenim osobama za Valentinovo ili jednostavno počastiti sebe i istaknuti svoju osobnost

S modne piste

Protkan prepoznatljivom eNVy room estetikom, svaki model odiše dozom bezvremenskog šarma, elegancije i ženstvenosti, bivajući tako savršenom kreacijom za najposebnije životne trenutke

Beauty report

Odlučite li se svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri.

Fashion report

Novu eNVy room kolekciju, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević uobličili su u neodoljivu odu ljepoti koja nadilazi vrijeme, te nas poziva da na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.