Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Egzotični Marakeš inspirira!

Prilikom posjete uzbudljivom i egzotičnom Marakešu, posebno se oduševila boravkom u čarobnom hotelu La Mamounia.

Lijepa njemačka blogerica Leonie na blogu Ohh Couture redovito dijeli svoje stilske avanture nadahnute zemljama, gradovima i mjestima koje posjećuje. Prilikom posjete uzbudljivom i egzotičnom Marakešu, posebno se oduševila boravkom u čarobnom hotelu La Mamounia. Ovaj svojevrsni muzej u kojem se art deco miješa s arapskim i berberskim geometrijsko-florističkim ornamentima i kaligrafijom,  najljepša je interpretacija vrhunskog luksuzna i savršene elegancije.  Sinonim u stilskoj kombinaciji Leonie je pronašla u čistim siluetama, monokromatskoj paleti  i suptilnim FREYWILLE detaljima iznimnog dizajna.

1_photo_ohhcouture_com

Malu,  bijelu i lepršavu haljinu Leonie je oplemenila odabirom nakita posebnih, zlatnih nijansi FREYWILLE kolekcije Kiss koja je posvećena istoimenom Klimtovom remek-djelu, a cijeli look upotpunila štiklama ukrašenim zakovicama modne kuće Valentino.  Za sve one koji vole čistu klasiku te se stilski izražavaju profinjenim minimalizmom, izbor posebnog detalja je ono što jednostavne crno-bijele kombinacije čini bezvremenskim, luksuznim i osvježavajućim.2_photo_ohhcouture_com 3_photo_ohhcouture_com 5_photo_ohhcouture_com

Vrhunski stilisti i modni influenceri uvijek će na komad nakita gledati kao na umjetničku minijaturu estetske, ali i ekspresivne funkcije.  Leonie rado nosi  FREYWILLE nakit. U bogatom opusu kolekcija ove poznate bečke kuće, svaki dizajn utjelovljuje posebnu poruku ili priču. Iako je diljem svijeta prva asocijacija na FREYWILLE raskošan i eksplozivan kolorit, Leonie otkriva i neke od njoj najdražih minimalističkih kolekcija.

6_photo_ohhcouture_com

Primjerice,  FREYWILLE dizajn Nixe harmoničan je mozaik crnih i bijelih tonova s posebnim svjetlucavim efektom zlata i platine na emajlu, a  dizajn Kiss je nježno tkanje od čak pet različitih zlatnih nijansi koje okružuju tajanstvene, tamne kvadratičaste forme.

Ne propustite

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

Zaručnički prsten je mnogo više od „još jednog komada  nakita“.

Fashion report

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.