Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Eksplozija boja na novim modelima omiljenih japanki

Modeli iz Top Logomania Multicolor kolekcije odlično će se uklopiti u odvažne i urbane modne kombinacije prepune veselih boja ili dodatno podići minimalistički i ležeran outfit kojem nedostaje malo boje za bolje raspoloženje.

Prošle godine Havaianas je iznenadio s novim unisex modelom japanki, Logomania, koji se isticao po velikom logotipu ispisanom na potplati. A ove godine kolekcija se proširuje i donosi zanimljive modele za sve osobe koje obožavaju boje te žive u skladu s vrijednostima koje i sam brend podržava. Inspirirana slobodom stila, nova kolekcija Havaianas japanki, Top Logomania Multicolor, podiže trend istaknutih logotipova na odjeći i obući na sasvim novu razinu.

Logotip je više od simbola, on nosi dušu i vrijednosti brenda. Logotip tvrtke Havaianas predstavlja ljubav, zabavu, slobodu i sreću, a kolekcija Top Logomania Multicolor sve to utjelovljuje u svom živopisnom dizajnu te nastoji unijeti malo razigranog brazilskog duha u svačiji životni stil i modni izričaj.

Za izradu ovih šarenih japanki korištena je nova tehnologija koja spaja gume različitih boja u model s gradijentnim tonovima. Top Logomania Multicolor kolekcija sastoji se od japanki u pet kombinacija boja namijenjenih svakom raspoloženju.

Modeli iz Top Logomania Multicolor kolekcije odlično će se uklopiti u odvažne i urbane modne kombinacije prepune veselih boja ili dodatno podići minimalistički i ležeran outfit kojem nedostaje malo boje za bolje raspoloženje.

Havaianasice su prepoznate po svojoj kvalitetnoj izradi te ona nije izostavljena ni kod ove kolekcije. Njihova čvrsta guma drži nogu stabilnom i čuva ju od sklizanja, a zbog njihove udobnosti lakše se možete opustiti tijekom ludih ljetnih avantura.

Ova originalna kolekcija sigurno će se naći na listi želja mnogih, osobito sada kada je dobila veselije i otkačenije ruho. Uz Havaianas ljeto nikada ne završava, bez obzira gdje se nalazili. Svoj omiljeni model Top Logomania Multicolor japanki možete pronaći na službenoj stranici Havaianasa.

Više informacija o proizvodima i cijenama nalazi se na www.havaianas-store.com/en.

Više

Zanimljivosti

Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Trendovi

Bez obzira koji model Havaianas sandala odabrali za sebe, oduševit će vas njihova udobnost, kao i prilagodba vašem stilu oblačenja.

S modne piste

Bez obzira gdje i na koji način ih odlučite nositi, uvijek ćete se osjećati ugodno i kul! Svog favorita možete potražiti na službenoj stranici...

Fashion report

Na vrhuncu ljeta Havaianas je lansirao ekskluzivnu kolekciju dizajniranu u suradnji s legendarnim streetwear brendom A BATHING APE® (BAPE®).

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.