Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Elegantna jesen uz Zlatarnu Celje

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Toplina crvenog zlata i zagasita igra svjetla rutil kvarca najavljuju lagani prijelaz u hladnije dane. Jedan od najljepših kristala uz to simbolizira Venerinu kosu ili Amorove ljubavne strelice. U kolekciji se nalaze prsten i ogrlica koji će jesenske modne kombinacije učiniti stilski savršenim.

Dodir sedefa na koži u novoj srebrnoj Lencia kolekciji donosi osjećaj vječnog ljeta. Prelijevanje ljubičaste i zelene izražava osobnost i odvažnost. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.

Žena koja bira nakit iz srebrne kolekcije Venus je Venera, boginja prirode, ljepote i ljubavi. Venus simbolizira kćeri Mjeseca i sestre Sunca, koje pokazuju put prema zvijezdama. Njihov stil je u stalnom preporodu i cvjeta  u bezbroj nijansi poput proljeća ili jeseni.

U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

Kolekcije Zlatarne Celje stvaraju majstori zlatari koji tradiciju i znanja u oblikovanju plemenitih metala kombiniraju sa suvremenom tehnološkom nadogradnjom koja prati modne trendove.

Cijena kolekcija

Zlatna kolekcija:

Prsten 668,00 €
Ogrlica793,00 €

Srebrna kolekcija:

Prsten92,00 €
Naušnice123,00 €
Ogrlica164,00 €

Kolekcija Venus:

Prsten102,00 €
Naušnice50,00 €
Ogrlica277,00 €

Više

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Fashion report

Moderan dizajn kojega donose Jadran čarape donosi savršen izbor za svakoga

Fashion report

Obožavatelji Crocsa željeli su meku obuću koja se može nositi ne samo kod kuće, već bilo gdje i bilo kada.

Trendovi

Spoj klasičnih krojeva i elemenata posuđenih iz muškog ormara, upotpunjeni su suptilnim sjajem lurex pletiva, svjetlucavog denima i šljokica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.