Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

ELFS će oduševiti nepopravljive romantičarke

ELFS revija na rasporedu je u petak, 18. ožujka, četvrte večeri BIPA FASHION.HR-a.

Popularni modni dvojac ELFS ove će sezone u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstaviti svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto uz već tradicionalno pokroviteljstvo brenda Perwoll. Revija za koju se uvijek traži pozivnica više i ovog će puta, u petak 18. ožujka, publiku u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma uvesti u još jednu prekrasnu modnu bajku.

ELFSSS2016(2)

Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. „Pripremili smo kolekciju koja je i klasična i romantična, ali istovremeno dopadljiva s dosta upečatljivih detalja. Nećemo unaprijed otkrivati detalje, ali veselimo se tom osjećaju uzbuđenja koji nas obuzme na dan revije. Produkcija modnih revija na BIPA FASHION.HR-u nudi vrhunsku platformu, a na nama je da to iskoristimo na najbolji način, kako bi naša revija najbolje ispričala priču, odnosno dočarala ugođaj kolekcije“, izjavili su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke.

ELFSSS2016(5)

Uspješnu suradnju modnog dvojca s globalno prepoznatljivim brendom Perwoll obilježilo je dosad niz suradnji, odnosno dizajnerskih komada poput majice i torbice, a uskoro se može očekivati i novo iznenađenje. „Drago nam je što se ova suradnja nastavlja i što je brend, čiji se imidž zasniva na njezi tekstila, naš partner“, kažu Aleksandar i Ivan.

ELFS revija na rasporedu je u petak, 18. ožujka, četvrte večeri BIPA FASHION.HR-a. Najveći modni događaj sezone održat će se 21. put, od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.

Više

Fashion report

Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom „Srce“ donosi komade koji će upotpuniti...

Život u dvoje

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

She Book Club

Ljepše od raja prvi je roman iz serije o obitelji Smythe-Smith autorice Julie Quinn.

She Book Club

Kad je Valentina Baker bila dijete, majka ju je ostavila i otišla u London bez ikakva objašnjenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.