ELFS će oduševiti nepopravljive romantičarke

Popularni modni dvojac ELFS ove će sezone u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstaviti svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto uz već tradicionalno pokroviteljstvo brenda Perwoll. Revija za koju se uvijek traži pozivnica više i ovog će puta, u petak 18. ožujka, publiku u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma uvesti u još jednu prekrasnu modnu bajku.

ELFSSS2016(2)

Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. „Pripremili smo kolekciju koja je i klasična i romantična, ali istovremeno dopadljiva s dosta upečatljivih detalja. Nećemo unaprijed otkrivati detalje, ali veselimo se tom osjećaju uzbuđenja koji nas obuzme na dan revije. Produkcija modnih revija na BIPA FASHION.HR-u nudi vrhunsku platformu, a na nama je da to iskoristimo na najbolji način, kako bi naša revija najbolje ispričala priču, odnosno dočarala ugođaj kolekcije“, izjavili su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke.

ELFSSS2016(5)

Uspješnu suradnju modnog dvojca s globalno prepoznatljivim brendom Perwoll obilježilo je dosad niz suradnji, odnosno dizajnerskih komada poput majice i torbice, a uskoro se može očekivati i novo iznenađenje. „Drago nam je što se ova suradnja nastavlja i što je brend, čiji se imidž zasniva na njezi tekstila, naš partner“, kažu Aleksandar i Ivan.

ELFS revija na rasporedu je u petak, 18. ožujka, četvrte večeri BIPA FASHION.HR-a. Najveći modni događaj sezone održat će se 21. put, od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.