Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

ELFS traperice za nju i njega

Ovaj bezvremenski odjevni predmet inspirira ELFS za brojne cool outfite i zato je odluka pala na kampanju bez ostalih odjevnih komada, a kombiniranje je prepušteno mašti.

Modni Brand ELFS svoju ponudu obogatio je programom traperica za nju i njega. ELFS traperice, bezvremenski odjevni predmet inspirira ELFS za brojne cool outfite i zato je odluka pala na kampanju bez ostalih odjevnih komada, a kombiniranje je prepušteno mašti.

Ženske traperice dolaze u dva modela, retro trapezice visokog struka u svijetlo plavoj i tamno plavoj boji, dok su druge cigareta kroja u roza boji.

DGF_8638a

Muške traperice su kalsičnog skinny kroja, a dolaze u svjetlijoj i tamno plavoj varijanti.

Sve modele traperica odlikuje vrhunska obrada koja daje cool dojam u bilo kojoj prigodi, a sve navedeno provjerite na web shopu www.elfs.hr ili u ELFS store Split ( Bana J.Jelacica 6) ili Zagreb (Milana Amruša 4).

DGF_8383kopijacb(1)

Za ovu priliku modni dvojac nam je pripremio sexy kamapanju koju potpisuje Danijel Galic, a u ulozi modela se pojavljuju Luna Valas za Talia model i Darko Marjanović.
MUA & HAIR: Iva Berišić.

DGF_8287b

Više

Fashion report

ELFS žena odiše ženstvenom samouvjerenošću i ne boji se eksperimentirati u svojim odjevnim kombinacijama.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

S modne piste

Sinergijom neobične lokacije i upečatljivih odjevnih komada, dvojac je želio naglasiti da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača na svijetu, ali i da...

Trendovi

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.