Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Elizabeth Arden
Elizabeth Arden

Beauty report

Elizabeth Arden Visible Difference doista nudi razliku

Ništa nije ljepše od lijepe kože. Preko 110 godina iskustva u njezi kože, Elizabeth Arden predstavlja Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, kremu nadahnutu SPA tretmanima koja koži vraća prirodnu blistavost i zdravi izgled.

Ništa nije ljepše od lijepe kože. Preko 110 godina iskustva u njezi kože, Elizabeth Arden predstavlja Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, kremu nadahnutu SPA tretmanima koja koži vraća prirodnu blistavost i zdravi izgled. Posebno dizajnirana i prilagođena za svaki tip kože, za žene i muškarce, obećava vidljivo poboljšanje u izgledu kože.

Trebate isprobati da biste povjerovali. Klasična hidratantna formula s kojom je lako imati lijepu kožu. Ova bogata krema, štiti i vlaži kožu, vračajući joj elastičnost  te stvara zaštitnu barijeru kako bi se spriječio gubitak vlage. Ispitivanja pokazuju značajno smanjenje pojave finih linija i suhoću, dramatično poboljšanje u izgledu kože u samo 14-21 dana.

Pobijedite suhu kožu jednom i zauvijek pomoću Visible Difference Replenishing HydraGel Complex-a . Ova lagana gel-krema koja ne sadrži ulja, upija se u kožu i postiže trenutačni učinak hlađenja i kontinuiranu hidrataciju u trajanju od 24 sata. Pomoću formule na bazi hijaluronske kiseline i biljaka poput ekstrakta gljiva koje rastu na kori drveća, revitalizirajući hidragel ujednačava ten i teksturu kože, smanjuje pojavljivanje finih linija i bora te ostavlja kožu hidratiziranom, glatkom i sjajnom.

Revitalizirajući hidragel kompleks s vidljivim učinkom idealan je za kožu kojoj nedostaje vlage ,a ova jedinstvena formula koja se ubrzano upija poput gela, ali vlaži dubinski  poput kreme. Na taj se način obnavlja ravnoteža kože i postiže hidratacija.

Cijena: 249kn(75ml)

Dostupno u Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije, odabranim Douglas parfumerijama (douglas.hr), Martimex parfumerijama te Fabuspot parfumerijama (fabuspot.hr).

Više

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Darivanje

Postanite lice NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije i osvojite sjajne nagrade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.