Video box 2

Ella Dvornik i Charles se razišli?

Bez obzira koliko dugo je trajala veza, odjednom se nađete u potpuno novoj situaciji i novim okolnostima s kojima se često teško nosi, rekla nam je Ella.

Razvod je jedno od najtežih i najstresnijih razdoblja u ljudskom životu. Bez obzira koliko dugo je trajala veza, odjednom se nađete u potpuno novoj situaciji i novim okolnostima s kojima se često teško nosi, rekla nam je Ella. Ne možete promijeniti ono što ste napravili u prošlosti, ali možete napraviti puno toga u sadašnjosti. Jednom ćete se morati pomiriti s tim da je tako kako je. Sigurno ne želite da vaša djeca svakodnevno gledaju svoju mamu kako sjedi kod kuće i neprestano plače.

Više pogledajte u videu koji je snimila za nas.

Ne propustite

S modne piste

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, ove godine putuje u Savudriju, a glavno poprište svih događanja bit će...

Beauty report

Ella Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status dok kozmetika essence i Catrice u beauty svijetu predstavljaju kultne make up ikone.

Celebrity

Nedavnim objavama na društvenim mrežama, Ella Dvornik oraspoložila je svoje pratitelje. Podijelila je zanimljivu informaciju o navikama svog pokojnog oca Dina Dvornika.

Fashion report

Kako bi pokazao dozu romantike, Guess je ovoga puta odabrao osebujnu Ellu Dvornik.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version