Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Enigma ispunjavanja želja je napokon riješena

Svi znamo da kada spojite dvije sjajne stvari zajedno, rezultat je često veći od zbroja njegovih dijelova. To je apsolutna istina kada su u pitanju orgazmi: klitoralni orgazmi su divni, a vaginalni nevjerojatan.

Svi znamo da kada spojite dvije sjajne stvari zajedno, rezultat je često veći od zbroja njegovih dijelova. To je apsolutna istina kada su u pitanju orgazmi: klitoralni orgazmi su divni, a vaginalni orgazam nevjerojatan. Ubacite treći element i dobili ste recept za fenomenalni spoj kompleksnih senzacija. Osobito ako ste radili na tome da pojačate intenzitet svog orgazma s LELO ENIGMA masažerom, koji je redefinirao značenje dvostrukog užitka, a od sad uključuje i spektakularnu nadogradnju u obliku trostrukog stimulacijskog masažera, ENIGMA Wave™.

Iako blended orgasm (‘dvostruki orgazam’) može zvučati kao nekakav orgazam smoothie, zapravo se radi o nazivu za orgazam koji se postiže stimuliranjem više erogenih zona istovremeno.

Dvije vrste orgazma?

Opće je prihvaćeno da postoje dvije osnovne vrste orgazama kod žena: klitoralni i vaginalni. Naravno, postoje mnoge druge vrste orgazama koji su suptilniji i individualniji, ali dvostruki orgazam (kombinacija spomenuta dva) je barem dvostruko intenzivniji od bilo kojeg od ovih. Ovo je “napredniji” tip orgazma jer zahtijeva dobro poznavanje vlastitog tijela.

Zanimljivo je kako čak i uz svu medicinsku i znanstvenu literaturu još uvijek postoje rasprave i zablude o ženskoj anatomiji.

Na primjer, mnoge žene ne shvaćaju da njihov klitoris ima “krakove” koje se protežu oko otvora vagine, a zatim u vaginu. Poanta ovoga je da kada počnete obraćati pozornost na cijeli klitoris, a ne samo na vanjski dio, te istovremeno stimulirajući svoju G-točku, rezultat će vjerojatno biti puno intenzivniji orgazam nego što ste vjerojatno navikli.

Mnoge žene koje teže ‘dvostrukim’ orgazmima postižu ih pomoću igračaka. Što ste uzbuđeniji, to će vam biti ugodnije i lakše. Kad vas ‘dvostruki’ orgazam konačno obuzme, primijetit ćete kako se mišići stežu cijelom unutarnjom stranom vaše vagine; ta dubina je ono što ‘dvostrukom’ orgazmu daje njegov intenzitet.

Prepustite se užitku uz ENIGMA Wave™

S patentiranom WaveMotion™ tehnologijom i tri sinkronizirana motora, ENIGMA Wave™ se kreće poput suptilnih valova, kombinirajući ugodnu unutarnju stimulaciju s razigranim i dubokim senzacijama.

Realistično oponaša pokrete prstiju, a produžetak se rotira u vama prenoseći vibracije, te pružajući užitak G-točki. Prvi motor je odgovoran za unutarnju stimulaciju soničnim valovima, drugi motor je odgovoran za osjetne vibracije, a treći motor koristi SenSonic™ tehnologiju za isporuku soničnih vibracija koje rezoniraju duboko unutar strukture klitorisa za potpuno novu razinu osjeta.

ENIGMA Wave™ kombinira sonične valove i nježne vibracije za nevjerojatno osjetilno iskustvo bez izravnog kontakta. Silikon je dizajniran da apsorbira sonične valove i pruža duboke, nježne sonične valove koji stimuliraju cijelo područje klitorisa za intenzivan užitak i zadovoljavajuće orgazme.

S ovom revolucionarnom tehnologijom moći ćete doživjeti ‘dvostruke’ orgazme jedan za drugim, što vam omogućuje da se prepustite užitku onoliko puta koliko želite, a da ne morate pomaknuti ni prstom.

Spremni za orgazmičko putovanje? Imamo par savjeta

Koristite ju pod tušem. ENIGMA Wave™ je 100% vodootporna.

Prethodno se poigrajte glavom tuša, stimulirajući svoju vulvu različitim intenzitetom. Zatim podignite jednu nogu, provjerite stojite li sigurno, nanesite svoj omiljeni lubrikant na igračku i uživajte u zabavi. To što nakon toga ne morate čistiti veliki je plus.

Oslobodite ruke. Kada vam se ruke umore od držanja igračaka, možete lako upotrijebiti svoje noge kako biste mogli uživati u užitku bez ruku. Nakon umetanja igračke, povucite bedra zajedno kako biste držali igračku na mjestu. Rukama dodirujte ostale erogene točke na svom tijelu.

Uključite svog partnera. Ubacivanje seks igračaka u spavaću sobu može vam pomoći da začinite rutinu i izgradite intimniju vezu s partnerom. Dopustite im da gledaju kako masturbirate koristeći ENIGMA Wave™, zamolite ih da koriste igračku na vama ili učine bilo što između kako biste istražili nove načine uživanja u seksu zajedno.

ENIGMA Wave ™ ukratko
  • 3 motora za  trostruki užitak
  • WaveMotion™ tehnologija stvara pokret poput prsta i pruža užitak iznutra
  • SenSonic™ tehnologija pruža potpuno novi osjećaj pomoću soničnih vibracija
  • Ergonomski unutarnji stimulator
  • Materijal: Silikon siguran za tijelo, ABS plastika
  • Boja: Cyber ljubičasta, crna
  • MPC: ENIGMA™ 259 eura/259 američkih dolara

Ne propustite

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Suncokreti na oblacima

S obzirom na to da  su neki „stari mladići“, neki razvedeni, neki u lošim brakovima - neki dan su provukli temu žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.