eNVy room će nam uljepšati nadolazeće Valentinovo

Poznati modni dvojac eNVy room u suradnji s BIPOM odlučio je uljepšati nadolazeće Valentinovo dizajniravši prigodnu majicu s romantičnim uzorkom koji odiše motivom ljubavi.

Lagana i prozračna bijela majica izrađena je od kvalitetnog materijala i kao takva lako je nosiva uz različite odjevne kombinacije, a motivi srca i zaljubljene žene daju joj dozu nježnosti i romantičnosti, baš kako i priliči Danu zaljubljenih. S obzirom da je crvena boja ljubavi i strasti, dizajneri su upravo tu boju je odlučili uklopiti u neodoljivi print i na ovoj pamučnoj majici, pa ona ujedno predstavlja idealan izbor ako njome želite nekome izjaviti ljubav ili reći da vjerujete u ljubav i da vas ljubav pokreće.

Nije novost da BIPA kontinuirano ulaže u modne projekte kojima je za cilj učiniti vrhunski dizajn još dostupniji kupcima. Suradnja eNVy rooma i BIPE nastavak je uspješnih projekata koje su zajedno realizirali i u sklopu nekih drugih suradnji, koje su također ostvarile ogroman uspjeh.

”Iznimno nam je zadovoljstvo i dalje pridonositi s BIPOM i tako nastaviti uspješnu suradnju i približiti naše brendove svim kupcima BIPE i fanovima eNVy room-a, učiniti ih dostupnima, razveseliti ih, uljepšati kupnju, dan. U zajedničkoj kooperaciji to nam je bio glavna nit vodilja, osim što se majice mogu nositi povodom Valentinova, mogu se nositi i tijekom cijele sezone i godine te na taj način podsjetiti sebe i druge da je ljubav oko nas i mamiti osmijehe. Stoga se veselimo vidjeti kako ženska populacija s veseljem nosi majice, uljepšava si dan i uživa.”, naglasio je dvojac iz eNVy rooma.

eNVy room majice povodom Valentinova u prodaji su u razdoblja od 02.02. do 19.02.2017. u svim BIPA poslovnicama. Cijena majice iznosi 59,90 kn i dostupna je u četiri različite veličine (s, m, l i xl).

Kupnjom majice ostvaruje se još jedna prigodna pogodnost povodom Valentinova: 30% popusta na parfem po vlastitom izboru.

Više informacija saznajte na www.bipa.hr ili na BIPA besplatni telefon 0800 20 20 30.

U suradnji s eNVy roomi Bipom darujemo jedanu majicu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #majica

Prijave primamo do 20. veljače, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica Valentina Hrastović!