Erin Watt: Izopačena palača

Izopačena palača treći je nastavak serijala o obitelji Royal i nastavlja priču u trenutku kada je završila druga knjiga, Slomljeni princ.

Ella Harper suočila se sa svakim izazovom koji je pred nju stavio život. Snažna je i hrabra djevojka koja je spremna učiniti sve kako bi zaštitila ljude koji voli. Kroz teži način naučila je koliko okrutan svijet, ali i život može biti. I baš kad se čini kako su se svi problemi riješili te kako se situacija barem privremeno smirila, sudbina Elli postavi novi izazov s kojim se mora suočiti. 

Izvor – https://knjiskimoljacrecenzije.wordpress.com

Reed Royal ima žestoku narav i još brže šake. Ali njegov nagon da sve rješava nasiljem konačno popušta. Ako želi spasiti sebe i djevojku koju voli, morat će se uzdignuti iznad svoje mučne prošlosti i narušene reputacije. Nitko ne vjeruje da Ella može preživjeti Royale. Svi su sigurni da će ih Reed uništiti. Možda su u pravu. Sa svime i svima koji su se urotili da ih razdvoje, Ella i Reed moraju pronaći način da pobijede zakon, spase svoje obitelji i razotkriju sve tajne u svojoj Uvrnutoj palači.

Autorice koje se kriju pod pseudonimom Erin Watt, Elle Kennedy i Jen Frederick, vješto su nam u raspletu Slomljenog princa servirale ne jedan, već čak dva velika preokreta od kojih se ne zna koji je šokantniji. Majstorice intrigantnih young adult djela zaslužne su za ovaj napeti serijal koji je osvojio cijeli svijet u izdanju Stilusa!

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #royal
  2. Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  3. Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7. lipnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Gordana Pranić