Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

essence i Catrice i jedan posve neobičan otok, Susak

Proizvodi essence i CATRICE nikada nisu bili testirani na životinjama, a uz to brinu i za održivi uzgoj i zaštitu lokalnih ekosustava.

Ovo nije prva takva akcija čišćenja plaža make up brendova essence i Catrice, posljednja akcija čišćenja u kojoj su sudjelovali make up brendovi essence i Catrice , odvila se na otoku Silba, a ove godine pijesak, trstika, tišina, mir i kristalno čisto more učinile su Susak idealnim odabirom. Susak je jedinstveni otok na Jadranu kako po svom nastanku tako i po svom izgledu. Debele slojeve finog žućkastog pijeska na kamenu vapnenačku ploču nanijeli su pradavni vjetrovi. No nažalost, danas, na slojevima pijeska možemo pronaći različite vrste manjih komada otpada.

Nakon akcije dodijeljene su nagrade, a i prezentirani su običaji ženskog tradicijskog odijevanja na otoku Susku.

essence i Catrice ne samo da brinu za životnu sredinu već i jako vole životinje, te od samog postojanja brendova su cruelty free jer ne testiraju na životinjama niti koriste sastojke koji su testirani na životinjama. Članovi tvrtke VM2 COSMETICS posjetili su i Lošinjski edukacijski centar o moru te novčanom donacijom podržali edukacijsku ulogu i ulogu podizanja svijesti javnosti koju provodi Institut Plavi svijet. A ono što je najzanimljivije usvojili su dva dupina Meta i Apple.

Proizvodi essence i CATRICE nikada nisu bili testirani na životinjama, a uz to brinu i za održivi uzgoj i zaštitu lokalnih ekosustava kao što je kod upotrebe palminog ulja te su dio međuindustrijske inicijative Responsible Mica Initiative koja okuplja sve uključene sektore kako bi se postiglo brže i sveobuhvatnije poboljšanje sustava dolaženja do MICA sirovine koja je prirodno svjetlucava i najvažnija baza materijala za efektne pigmente u dekorativnoj kozmetici, a koja se kopa u teškim uvjetima. essence i CATRICE su na putu biti 100% vegan.


Darujemo jednu čitateljicu poklončićem Catrice proizvoda!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 24. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Elvisa Isa

Više

Beauty report

Recite zbogom suhoj koži i pozdravite hidratiziranu, zdravu i nahranjenu kožu. Imamo četiri nova proizvoda koji mogu učiniti razliku.

Beauty report

Naime, gotovo 70 % svjetske populacije smatra svoju kožu osjetljivom ili preosjetljivom.

Beauty report

Čista, svježa i zdrava koža temelj je svake kvalitetne skincare rutine i najbolja priprema za omiljene make up lookove

Beauty report

L’Erbolario je osmislio liniju inovativnih proizvoda za kosu, nježnih i hranjivih formulacija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.