essence reach for the stars glam set

Ovdje je 5 novih proizvoda koji će oduševiti ljubiteljice kozmetike! Ujedinjeni u make-up torbici trendovske kolekcije “reach for the stars glam set” koja sadrži sve što trebaš za sjajan izgled. Njegova ambalaža ga čini idealnim blagdanskim poklonom.

glam kit naljepnice za tijelo

Naljepnice koje se jednostavno nanose i daju sjajan efekt. Motivi su zvijezde, pahulje i blagdanski ukrasi. Možeš ih nanijeti na lice, ruke ili tijelo.

ess_reach for the stars_body jewels

glam kit umjetne trepavice

Prekrasne umjetne trepavice sa šljokicama koje će privlačiti poglede! Jednostavne su za nanošenje i ugodne na kapcima. Uz njih dolazi i ljepilo.

ess_reach for the stars_lashes

glam kit gumica za kosu

Predivne sjajne gumice za kosu u crnoj i rozoj boji koje će začiniti svaku novogodišnju frizuru. Možeš ih nositi i kao narukvice.

glam kit balzam za usne

Njega za usne u prekrasnoj ambalaži: balzam koji mijenja boju ovisno i pH tvoje kože. Ne samo da je lijep, on njeguje usne u hladnim danima.

essence_reeach for the stars glam kit highlighter_Image Blanco_Front

glam kit metallic highlighter

Ovaj dodatak je nepogrešiv u svakom glamuroznom looku. Iz tekućeg se pretvara u puder i tako stvara višedimenzionalni efekt na licu ili tijelu. Iznimno pigmentiran, jednostavan za nanošenje i postojan.

I na samom kraju glam kit make-up torbica, prozirna kozmetička torbica sa sjajnim zvijezdama će privući poglede, a odlična je i za putovanja. Idealna veličina za tvoje omiljene kozmetičke dodatke.