Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Eve Become – Tvoja transformacija poput leptira

Ovaj ekskluzivni cvjetni parfem ne mari za doba dana, idealno se prilagođava vašem tijelu i podjednako dobro miriše i tijekom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim satima, kao i tijekom romantičnog večernjeg izlaska.

Baš poput leptira koji je spreman suočiti se s bolnim procesom odrastanja i sazrijevanja, svaka žena prolazi kroz različite faze upoznavanja vlastitog tijela. Ona je ta koja kroz život spoznaje pravi smisao transformacije.

Nekada nismo zadovoljne, ponekad smo oduševljene postignutim ciljem, ali jedno je sigurno – nijedan veliki uspjeh nije se dogodio preko noći. Riječ promjena ima lošu reputaciju u modernom društvu, ali upravo je ta mala riječ neophodna kako bismo se nastavili kretati, rasti i zadržati vječiti optimizam. Život bez promjene bio bi statičan, monoton i dosadan, baš kao sumoran kišni dan u kojem nema vesele igre šarenih leptira. A ponekad je ta igra dovoljan signal prirode da stvari idu u dobrom smjeru…

Leptir na puno načina simbolizira ženu i žensku prirodu. Ne samo da je lijep, elegantan i graciozan u svom nastojanju da osvoji svaki cvijet u vrtu, leptir je i simbol snage, slobode, nade i ponovnih početaka. Hrabra, uporna i jaka žena, satkana je od najčvršćeg materijala, čak i onda kada izgleda krhko i nježno.

Jedinstven Eve Become

U čast svim ženama koje su poput leptira spremne krenuti ispočetka, Avon je svoju Eve kolekciju upotpunio jedinstvenim parfemom Eve Become, koji je ovog mjeseca dostupan po cijeni od samo 17,30€ (130,35 kn). Neodoljiva cvjetna nota inspirirana predivnom transformacijom leptira vodi vas na uzbudljivo putovanje koje će sasvim sigurno probuditi sva vaša čula!

Kao što se ovo delikatno šareno stvorenje mijenja i razvija od jutra do mraka, tako se i parfem koji vam predstavljamo mijenja sa svakim vašim pokretom. Tajna se krije u jedinstvenoj kombinaciji gardenije i inovativnih mošusnih nota, tom savršenom spoju razigranosti i senzualnosti kojoj nitko ne može odoljeti. Ovaj ekskluzivni cvjetni parfem ne mari za doba dana, idealno se prilagođava vašem tijelu i podjednako dobro miriše i tijekom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim satima, kao i tijekom romantičnog večernjeg izlaska. Svakog puta kada osjetite ovaj miris, prepoznat ćete nježnost i čistotu gardenije savršeno dopunjenu toplim i bogatim tonom mošusa. No ipak, ova zanosna kombinacija svaki put će djelovati jedinstveno, neponovljivo, drugačije.

Eve Become je transformacija koja dolazi iz najdublje potrebe da otkrijemo sve svoje potencijale i da ih bez imalo straha pokažemo svima. Kada se odvažite učiniti prvi korak, shvatit ćete da će svaki sljedeći biti lakši, sigurniji, uvijek iznova drugačiji i jedinstven, baš poput vas.

Ne prilagođavajte se svijetu, pustite da se svijet prilagodi vama. Neka svaki vaš pokret otkriva samopouzdanje, ali i senzualnost koja će vas tijekom cijelog dana podsjećati da je život previše kratak da se ne biste dobro zabavili. Baš poput leptira koji strpljivo čeka trenutak kada će raširiti svoja krila i ostaviti neizbrisiv trag u novom danu koji dolazi.

Eve Become parfem dostupan je u katalogu, kao i na Mkatalogu: https://bit.ly/3WUUz5T!


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 3. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Neda Renka

Ne propustite

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Beauty report

ISDIN, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, sinoć je na ekskluzivnom partyju predstavio...

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.