Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Evo o čemu On razmišlja tijekom seksa!

Izgled, težina, spretnost… puno je toga što se partneru mota po glavi.

Ma koliko vanjština prosječnog muškarca najčešće ne odaje da se on u ključnim trenucima prije ili tijekom samog spolnog čina brine ili uopće previše razmišlja, to ipak nije tako.

Uvriježeno stereotipno mišljenje kako su žene te koje se najviše brinu zbog izgleda i time odaju nesigurnost, možda ipak nije sasvim točno jer niti muškarci, pogotovo u škakljivim trenucima kada se moraju dokazati, nisu imuni na strah.

Čak i najveći zavodnici i “majstori zanata” ponekad pokleknu pred nesigurnošću, a najčešći razlozi za to su, kako piše t-portal, sljedeći:

Ruke

Kamo s rukama tijekom seksa pitanje je koje brine muškarce jer često ne znaju hoće li zbog njih ispasti nespretni. Iznad, ispod, sa strane, opcija je mnogo, vremena malo, a ravnoteža se mora održati bez da se smeta partnerici.

Sreća je u tome što taj problem najčešće nestaje kada se muškarci opuste.

Težina

Niti muškarcima nije svejedno kako izgledaju kada sva odjeća završi na podu.

Je li svo ono vježbanje urodilo plodom? Je li ‘six pack’ izražen ili se vidi da kauč, daljinski i pivo ostavljaju vrlo zamjetan trag na tijelu?

Takve dileme u trenutku opuštanja stvaraju dodatni psihološki pritisak koji itekako može utjecati na performanse u ključnom trenutku.

Orgazam

Svim muškarcima orgazam je, ma što vam pričali o tome, cilj svakog seksualnog odnosa. No, jurnjavu prema njemu može omesti štošta, a jedan od čestih razloga je orgazam partnerice. Hoće li i ona doseći vrhunac?

U tome, kao i drugim stvarima tijekom odnosa, ključnu ulogu igra žena jer njezina pozitivna reakcija je itekako poželjna i potrebna muškom mozgu.

Veličina

Vječno je to pitanje i briga svakog pa i najvećeg muškarca. Veličina možda je, a možda i nije bitna, ali muškarcima je uvijek bila i ostala najbitnija, ma koliko mi voljele “tehničare”!

Penis nikada nije dovoljno velik, dovoljno dobar, ni dovoljno spretan i uvijek može biti brži, bolji i veći. Kao i kod prethodne brige, partnerica u ovom slučaju igra ključnu ulogu te svaka pa i, ironično, najmanja riječ pohvale može biti najveća pomoć.

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.