Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Fantastične torbe i čizme za svačiji ukus

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda.

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda. Konstrukcija accessories modela torbi proizlazi iz atmosfere sedamdesetih i osamdesetih te predstavlja novi dizajn remena koji je fleksibilniji i nevjerojatno chic.

Glavni naglasak u kolekciji je na kovanoj završnoj obradi koja utjelovljuje najoriginalnije komade sezone. Rokerski pečat pružaju klinasti detalji izmjenjujući se s prugastim šavovima koji pružaju dodatnu notu luksuza. Najnovija kolekcija torbi dostupna je u dvije veličine, ovisno o prigodi i tipu osobnosti.

Cipele kao ultimativni dio svakog outfita dolaze u različitim varijantama, od gležnjača ukrašenih metalnim lancima koje koketiraju s rock’n’roll-om pa sve do elegantnih, jednostavnih čizama nadahnutih sedamdesetima. Inspirirani svijet crnih, mističnih tonova koji pristaje uz svaki stil, omekšan je ružičastim i nude nijansama pustinjskog pijeska te začinjen bezvremenskom bojom konjaka.

Liu Jo ove sezone poigrava se s logomanijom te u novoj kolekciji predstavlja torbe jedinstvenih stilova koristeći prevelike metalne ili strukturirane Liu Jo logotipe na mekim materijalima. Torbe su dodatno naglašenog volumena i obogaćene ručkama od kovanih lanaca.

Kakav god stil njegovali, Liu Jo u ponudi ima fantastične torbe i čizme za svačiji ukus.

Novu kolekciju torbi i čizama potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

Pročitajte još

Trendovi

Riješite se stvari koje vas opterećuju i iskoristite pozitivnost koja buja u vama. Raščistite s prošlošću, otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiji.

Fashion report

A što bi proljeće bilo bez haljina? Haljine su odraz ženstvenosti, a vi odaberite model u kojem se osjećate najbolje. Bilo da se radi...

Fashion report

Brend u čijoj se proljetnoj kolekciji kriju brojni modeli predivne i trendy obuće,  a pohvaliti se može i atraktivnim torbama i modnim dodacima je...

Fashion report

Dokazano je da žene s bilo kojim crvenim odjevnim detaljem ili pak crvenim ružom na usnama djeluju privlačnije, hrabrije i samouvjerenije.

Advertisement