Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Fantastične torbe i čizme za svačiji ukus

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda.

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda. Konstrukcija accessories modela torbi proizlazi iz atmosfere sedamdesetih i osamdesetih te predstavlja novi dizajn remena koji je fleksibilniji i nevjerojatno chic.

Glavni naglasak u kolekciji je na kovanoj završnoj obradi koja utjelovljuje najoriginalnije komade sezone. Rokerski pečat pružaju klinasti detalji izmjenjujući se s prugastim šavovima koji pružaju dodatnu notu luksuza. Najnovija kolekcija torbi dostupna je u dvije veličine, ovisno o prigodi i tipu osobnosti.

Cipele kao ultimativni dio svakog outfita dolaze u različitim varijantama, od gležnjača ukrašenih metalnim lancima koje koketiraju s rock’n’roll-om pa sve do elegantnih, jednostavnih čizama nadahnutih sedamdesetima. Inspirirani svijet crnih, mističnih tonova koji pristaje uz svaki stil, omekšan je ružičastim i nude nijansama pustinjskog pijeska te začinjen bezvremenskom bojom konjaka.

Liu Jo ove sezone poigrava se s logomanijom te u novoj kolekciji predstavlja torbe jedinstvenih stilova koristeći prevelike metalne ili strukturirane Liu Jo logotipe na mekim materijalima. Torbe su dodatno naglašenog volumena i obogaćene ručkama od kovanih lanaca.

Kakav god stil njegovali, Liu Jo u ponudi ima fantastične torbe i čizme za svačiji ukus.

Novu kolekciju torbi i čizama potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

Više

Fashion report

Gležnjače s ukrašenom platformom oduševit će sve one koji se žele istaknuti i unijeti malo odvažnosti u svoj jesenski look.

Fashion report

Kolekcija za koju je kampanja snimana u modnoj prijestolnici Milanu krije pet modela torbi koji dolaze u više različitih materijala i boja i sa...

Fashion report

Liu Jo je svakako jedan od brendova koji postiže da se osjećate posebno kada nosite bilo koji komad i daje vam samouvjerenost dok hodate...

Zanimljivosti

AOB Brand torbe su poznate po kvaliteti materijala, estetici i funkcionalnosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.