Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Filmovi koje ne smijete propustiti u 2023.

Ovi su se filmovi našli na radaru brojnih kritičara, kao i oni o kojima svi pričaju.

Ovi su se filmovi našli na radaru brojnih kritičara, kao oni o kojima svi pričaju, a gledat ćemo ih na Netflixu.

Luther: The Fallen Sun

Nakon višegodišnjeg čekanja Idris Elba vraća se ulozi popularnog detektiva Luthera. Po prvi puta obožavatelji legendarne istoimene serije dobit će nastavak u obliku filma, a radnja je ponovo fokusirana na Johna koji pokušava pronaći serijskog ubojicu.

The Mother

Riječ je o akcijskoj drami koju potpisuje Niki Caro, a u čijoj se glavnoj ulozi našla Jennifer Lopez. Priča govori majci koja bježi od opasnih napadača u želji da zaštititi svoju kći.

Murder Mystery 2

Nakon uspješnog filma iz 2019. Američka akcijska drama gdje su se u glavnim ulogama našli Jennifer Aniston i Adam Sandler je dobila svoj nastavak. Popularni likovi ove komedije, Nick i Audrey Spitz, ovog puta postali su pravi privatni detektivi koji pokušavaju otkriti otmicu svog prijatelja.

The Killer

Film koji potpisuje David Fincher nam prikazuje hladnokrvnog ubojicu koji u sjeni čeka svoju sljedeću žrtvu. The Killer će na streaming platformi Netflix biti dostupan od 10.11. ove godine, a glumačka postava koju predvode Michael Fassbender i Tilda Swinton privukla je pažnju brojnih filmskih kritičara.

Leave The World Behind

Ova psihološka drama adaptacija je istoimenog romana. U središte radnje stavljene su dvije obitelji koje zajednički pokušavaju pronaći način kako preživjeti izazove u uništenom svijetu. Film će na platformi biti dostupan u 12. mjesecu ove godine, a u glavnim ulogama naći će se Julia Roberts I Mahershala Ali.

Više

Zanimljivosti

Film Drevna mišologija, priča priču o mišici Patti koja ima velike planove i snove koje želi ostvariti.

Zanimljivosti

Film koji je oduševio kino publiku pričom o naizgled običnoj britanskoj kućanici čiji je san posjedovati neodoljivu svečanu haljinu Christiana Diora uskoro stiže na...

Zanimljivosti

Ona je Amerikanka s talijanskim korijenima, a njen život je sve samo ne povezan s mafijaškim podzemljem.

Zanimljivosti

Zeleni tjedan počinje 22.4. pretpremijerom animiranog filma „Mavka: Čuvarica šume“

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.