Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Filmskim spotom Ivana Butigan predstavlja pjesmu “Tu i Tamo Iznova”

Dubrovačka kantautorica Ivana Butigan objavila je prvi singl i video spot za pjesmu “Tu i Tamo Iznova”, a za koji režiju potpisuje Jasna Nanut.

Dubrovačka kantautorica Ivana Butigan objavila je prvi singl i video spot za pjesmu “Tu i Tamo Iznova”, a za koji režiju potpisuje Jasna Nanut.

“Tu i Tamo Iznova” pjesma je koja najavljuje izlazak prvog samostalnog albuma koji će se pojaviti u prodaji do kraja ove godine.

“Tu i Tamo Iznova” svojim snažnim akustičnim zvukom ne prati trendove moderne produkcije, što joj daje na težini i iskrenosti. Specifična je po tome što glazba prati naslov pjesme te kroz spretnu produkciju gradacijskog aranžmana dovodi pjesmu do vrhunca uz minimalnu ali snažnu poruku: “Pjesma govori o tome kako se svi mi ponekad nađemo u začaranom krugu iz kojeg se nekad teško izvučemo.” -rekla nam je Ivana

Karizmatična dubrovačka kantautorica snažnog vokala tijekom dosadašnje glazbene karijere pjevala je u ženskim klapama Dišpet i FA Linđo te se naposljetku priključila agro-pop bendu OPG s kojim je snimila album “Kompost”.
Nakon raznih glazbenih angažmana odlučila se za svoj prvi autorski projekt, izdavanje samostalnog albuma “Konačno”.

Na nadolazećem albumu indie-pop zvuka, Ivana će opisati putovanje kroz vlastite emocije.

Tekst i glazbu potpisuje sama Ivana Butigan, a aranžman i produkciju Toni Butigan, dok je mastering radio Silvio Pasarić.

Video spot napravljen je u suradnji s produkcijskom kućom “Eclectica”, režirala ga je Jasna Nanut, a sniman je napuštenom hotelu “Zagorje”.

U spotu se uz Ivanu pojavljuje i plesačica Petra Hrašćanec.

Pročitajte još

Advertisement