Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Flatforme za vruće ljeto

Guliver flatformice dolaze kao natikače sa zlatnom, ravnom platformom i kožnim remenom u modroj, crvenoj, indigo, žutoj, tirkiznoj i konjak smeđoj boji, te kao sandale u crnoj i srebrnoj varijanti s kožnim vezicama i srebrnom platformom.

Dolaskom visokih temperatura dolazi i vrijeme za lakšu i otvoreniju obuću. Ovog ljeta, ulicama vladaju nikada popularnije platforme ravnog džona-  “flatform” sandale. Flatformice su udoban i neodoljiv nastavak trenda povišenih cipela, a zahvaljujući praktičnoj ravnoj platformi i neobičnom dizajnu, postale su idealan statement komad ljetne sezone. Intenzivne boje, prirodni materijali i metalik odsjaji još su neki od vodećih trendova koje je hrvatski brend Guliver vješto iskombinirao u dva odlična flatform modela.

GULIVER_FLATFORMS_SS2016(5)

Svaka peta viša od šest centimetara dovodi s vremenom do tegoba na stopalima, i ako se ne možete odreći visokih peta, trebalo bi ih zamijeniti s „platformama“, s cipelama koje izbalansirano nose stopalo“, izjavila na je Vesna Budišin, dr.med. specijalist fizijatar – reumatolog, pročelnica Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Poliklinike Medikol.

Guliver flatformice dolaze kao natikače sa zlatnom, ravnom platformom i kožnim remenom u modroj, crvenoj, indigo, žutoj, tirkiznoj i konjak smeđoj boji, te kao sandale u crnoj i srebrnoj varijanti s kožnim vezicama i srebrnom platformom. Jarki kolorit i metalik detalji oba modela plijene poglede, a koža vrhunske kvalitete i udoban dizajn natikača i flatformi, proizvedenih u Hrvatskoj skladu s najvišim standardima, garantiraju najglamuroznije ljetne šetnje.

Više

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Fashion report

Mass nudi modele za svačiji ukus - od minimalističkih do natikača prikladnih za slobodno vrijeme kao i onih elegantnijih za primjerice večernja druženja.

Beauty report

Za NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.

Zdravstveni karton

Promjene temperature, promjene tlaka, vlage ili količine dnevnog svjetla izazivaju tegobe, pa osobe podložne meteoropatiji nazivamo se meteoropatima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.