GANT Tech Prep – sasvim drugačije košulje

Godišnji odmori su završili, djeca su u školi, a većina nas se s uzdahom vraća na svoja radna mjesta. Vjerujemo da ste i na godišnjem razmišljali o mogućnosti putovanja na posao. Po potrebi ćete doći automobilom. Vozit ćete se autobusom ili tramvajem – što vam omogućava čitanje jutarnjih vijesti, lajkanja Facebook ili Instagram objava. Dok je još lijepo vrijeme, ništa nas ne može spriječiti da na posao dođemo biciklom. Lijep je to gutljaj svježeg zraka i najprikladnija jutarnja vježba.

Zašto vam sve to pišemo?

Tech Prep™ košulje su svojevrsna revolucija u klasičnoj eleganciji. Izvorno lansirane na tržište u veljači 2017., Tech Prep™, osnažuje bezvremenski stil GANTA pametnom tehnologijom koja podržava aktivan stil života. Inovativne tkanine daju uglađen izgled, ali i osjećaj slobode. Prozračni materijali, s novom tehnologijom upijanja, brzo se suše i osmišljeni su kako bi se oni koji ih nose osjećali udobno tijekom cijelog dana – bez obzira žure li na poslovni sastanak, trče li za autobusom ili jednostavno žure na dogovor s prijateljima: koristeći najnoviju tehnologiju, ove “pametne” košulje kreirane su od posebno prozračnih tkanina.

GANT_FW17_TECHPREP_AD-SP_HS-LORES_Part3-page-001

Gantov credo je ‘Učenje nikad ne prestaje’, i u ovoj, drugoj po redu generaciji Tech Prepa, proširili smo liniju za žene i dodali još više stilova za muškarce s daljnjim inovacijama. Cilj nam je premašiti očekivanja naših kupaca, i sigurni smo da ćemo ovim košuljama postići upravo to”, izjavio je Patrik Nilsson, predsjednik Uprave GANTA.

Održavanje i glačanje Tech Prep košulja je znatno lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja. Razlog tome su sofisticirana tehnološka prediva zbog kojih se tkanina brzo “oporavlja” od gužvanja i nabora. Sve što je potrebno za brzo izravnavanje Tech Prep košulje je koristiti malo pare i to na srednjoj temperaturi glačala – nije potreban snažan pritisak niti visoka temperatura. Osim toga, zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja. Savršeno!

GANT_FW17_TECHPREP_AD-SP_HS-LORES_Part1-page-001

Ženske košulje

TECH PREP™ TWO STRIPED SHIRT
Karakteriziraju je pruge različitih širina, kao i šiljasti ovratnik, oštri nabori na leđima, klasična manšeta s podesivim gumbima i GANTOV logo na otvoru rukava.

TECH PREP™ DOBBY STRIPED SHIRT
Mélange baza sa satenskim dobby prugama. Šiljasti ovratnik, uvrnuti pravokutni nabor i petlja na leđima. Klasična manšeta s podesivim gumbima i GANTOV logo na otvoru rukava.

GANT_FW17_TECHPREP_AD-SP_HS-LORES_Part4-page-001

Muške košulje

TECH PREP ™ WOOL SOLID
Na ovu košulju s Tech Prepom dodana je impregnirana vunena tkanina za održavanje temperature nositelja na idealnih 37,5 stupnjeva. Ovaj je proces bio znanstveno razvijen za astronaute i kombinira funkcionalnost s odličnim osjećajem tkanine na dodir. Ova odjeća s visokom tehnologijom dolazi u tkanini s dijagonalnim prugama, kao i u sportskom kariranom dizajnu.

GANT_FW17_TECHPREP_AD-SP_HS-LORES_Part2-page-001

TECH PREP ™ OXFORD STRIPE
Jasper prediva su prediva različitih boja, uvijena u jedno prije tkanja. Ova tehnika daje našim klasičnim tkanjima predivan efekt mješavine boja, u rasponu od jednostavnog do kariranog, plavo-crvenog dizajna koji je specifičan za GANT. Kao i uvijek, Tech Prep materijal je potpuno prozračan, brzo se suši i visoko upijajući je – karakteristike koje su savršene za aktivan stil života.

GANT_FW17_DAY2_20_120_cropped_lo-res (1)

Linija Tech Prep košulja za Jesen/zimu 2017. bit će dostupna u trgovinama diljem regije od 5. rujna.

U nastavku je popis trgovina u Hrvatskoj u kojima možete pronaći GANT:

Zagreb:
GANT, Centar Kaptol
GANT, Masarykova 5
GANT, Avenue Mall
5 Star, City Center One West

Rijeka:
GANT, Ante Starčevića 2b
5 Star, Tower Center Rijeka

Opatija:
GANT Man, Hotel Milenij, Maršala Tita 109
GANT Woman, Hotel Sv Jakov, Maršala Tita 105

Zadar:
GANT, Široka ulica 2

Split:
GANT, Joker
5 Star, Mall of Split

Dubrovnik:
GANT, Placa 18

Rab:
GANT, Srednja ulica 10

Hvar:
Multibrand Man, Trg sv. Stjepana 24
Multibrand Woman, Fabrika 22