Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Germaine de Capuccini: Elegancija, spokoj, ljepota, čistoća

Germaine de Capuccini jedan od rijetkih profesionalnih brendova koji ima vlastite laboratorije.

1964. godine Carmen Vidal, borbena, energična i vitalna žena udahnula je život u svoju veliku kreaciju: Germaine de Capuccini. Tajne ljepote koje je naučila u Alžiru tijekom svog djetinjstva i kozmetičke tehnike uz „know-how“ stečen u Parizu će postati stijeg jedne od najvažnijih profesionalnih kompanija njege kože u svijetu. Od svojih skromnih početaka Germaine de Capuccini razvija vrhunska rješenja za njegu kože već više od pedeset godina.

Germaine de Capuccini jedan od rijetkih profesionalnih brendova koji ima vlastite laboratorije. Njihovi znanstvenici su vodeći u inovacijama jer neprestano istražuju uzroke direktno na izvoru problema. Često su bile potrebne godine istraživanja nakon kojih je njihov znanstveni tim došao do slavodobitnih formulacija o kojima se mnogo u svijetu pričalo i na račun kojih su globalno stvoreni novi trendovi u njezi ljepote.

Trenutno se u liniji nalazi 12 proizvoda a mi vam predstavljamo Timeexpert Radiance C+ iluminirajuću antioksidativnu krema za područje oko očiju i Timexpert Radiance C+ Glow Force masku.

Timeexpert Radiance C+ za područje oko očiju

Maksimalno iskoristite cjelokupnu antioksidativnu snagu VITAMINA C, VITAMINA E i HLG NANOPOLIMERA protiv starenja kako biste vratili sjaj području oko očiju. Osvjetljava i trenutno revitalizira područje oko očiju. Znakovi umora blijede, sitne bore nestaju, a ton postaje ujednačeniji.

Timexpert Radiance C+ Glow Force Mask

Tretman protiv umorne kože koji koži daje izvanredan sjaj ispunjavajući je energijom, hidratacijom i svježinom. Biorazgradivo tkivo (bambus) natopljeno serumom visoke koncentracije.

Ova dva proizvoda možete osvojiti u darivanju na našem Instagramu!

Više

Trendovi

Mugler od samog početka nadahnjuje tijelo i dušu neočekivanim i privlačnim dizajnima koji potiču svakoga da istakne svoju osobnost.

Darivanje

Ružina vodica je prirodno sredstvo za njegu kože čiji je blagotvoran utjecaj bio poznat još u doba drevnih civilizacija.

Trendovi

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj...

Darivanje

Teško je pronaći izvrstan puder, osobito onaj koji vam pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.