Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Gift Angel: Posebno za posebne

Zato je tu Jana Blažević koja je sa suprugom pokrenula biznis kakav je još rijetkost u Hrvatskoj, a po uzoru na poklon pakete kakvi su popularni u Americi.

Često nemamo vremena i ne stižemo, a ponekad nismo niti toliko dosjetljivi da bismo onim najdražima, ali i poslovnim partnerima osmislili poklon za neku prigodu.

Zato je tu Jana Blažević koja je sa suprugom pokrenula biznis kakav je još rijetkost u Hrvatskoj, a po uzoru na poklon pakete kakvi su popularni u Americi.

Ideja su vam bili poklon paketi kakvi su popularni u Americi. Kojim tempom su Hrvati prihvatili ideju?

Dobro pitanje. Radi se o svojevrsnom mijenjaju navika a to ne ide brzo. Do sada ste kupovali u određenim trgovinama, sami pakirali poklone, a sada to sve možete prepustiti nama. Jako je važno povjerenje jer često klijent niti ne vidi ono što je platio nego se poklon direktno dostavlja osobi koju se daruje. Za sada su reakcije odlične. Šalju nam slike sretnih lica, zahvaljuju na pomoći u zadnji čas i vraćaju se. To je dokaz da radimo dobro i to je snaga koja nas gura dalje.

Što je sve u ponudi?

Imamo neke stalne suradnike od prvog dana i zahvalni smo na njima. Na žalost, neki su se s vremenom pokazali nepouzdani i nemamo ih više u ponudi. S nekima još pregovaramo. Imamo visoke kriterije jer je naša vizija nuditi većinom domaće proizvode vrhunske kvalitete i dizajna. Uz to pazimo i na ekološku komponentu odnosno da su proizvodi prirodnog porijekla, hand made od malih proizvođača.

Klijenti kažu svoje želje i budžete, a vi riješite sve ostalo?

Tako je. Klijenti nam navedu prigodu, svoje želje i budžet. Svaki poklon paket se radi posebno za njih. Tu često ubacimo neki detalji ovisno o prigodi, tako da je svaki poklon unikatan.

Što ako nečega nema?

Većinom su naši klijenti zadovoljni ponudom. U slučaju da traže neki specifičan proizvod to ukalkuliramo u budžet.

Vjerujemo da hrvatski proizvodi imaju prednost. Kako dolazite do novih partnera?

Dugo pratimo naše male proizvođače, testiramo proizvode i većinom ih mi kontaktiramo za suradnju. U zadnje vrijeme se i oni nama javljaju. Dapače, preko društvenih mreža i apeliramo da nam se jave i stalno smo u potrazi za novim, kvalitetnim proizvodima.

Najvažnije nam je zadovoljstvo klijenata. Osim što poklon paket treba izgledati lijepo, ukrašen i poseban, svi proizvodi u njemu trebaju biti prvoklasni.

[box style=”0″]

Gift angel i She.hr iznenadit će jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #giftangel
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Diana Ivano.

[/box]

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.