Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

GlamArt – unikatni proizvodi od smole kao savršen poklon

Dobre ideje zato donosi GlamArt studio, zagrebački obrt unikatnih proizvoda od smole, iza kojeg stoji Jelena Glavaš, žena kojoj je ovo već treći uspješni kreativni projekt i čija ljubav prema DIY filozofiji ne prestaje još od djetinjstva.

Sezona darivanja nekako se s vremenom proširila na cijelu godinu. Rođendani, blagdani, svadbe, oproštajne zabave… prigoda je puno i koliko god je darivati lijepo, pronaći nešto zaista posebno uvijek predstavlja izazov.

Dobre ideje zato donosi GlamArt studio, zagrebački obrt unikatnih proizvoda od smole, iza kojeg stoji Jelena Glavaš, žena kojoj je ovo već treći uspješni kreativni projekt i čija ljubav prema DIY filozofiji ne prestaje još od djetinjstva.

Inspiraciju za izradu dekoracija od smole pronašla sam na Instagramu i premda sam ranije već čula za nakit ili one famozne „river tables“ izrađene od smole, dekoracije poput podmetača ili wall artova bile su mi pravo otkriće. Kako oduvijek više volim sama izrađivati stvari, umjesto da ih kupim gotove, tako sam i u ovom slučaju odmah krenula proučavati tutorijale kako bih naučila raditi sa smolom“, kaže.

U ponudi zasad nudi setove podmetača za čaše u dva različita modela – ovalna ili uglasta, a osim podmetača tu su i wall artovi koji dolaze u više veličina, ali i oblika poput okruglog, pravokutnog, srcolikog… Osim trenutnih dekoracija u ponudi, u pripremi ih je još nekoliko koje tek trebaju ugledati svijetlo dana.

Proizvodi koje je nemoguće kopirati

Rad sa smolom nije onoliko jednostavan koliko se isprva čini, no to zapravo čini cijeli posao još zanimljivijim, baš kao i raznovrsnost njezine primjene. Jelena uživa u izradi dekoracija od smole, a prodaja joj omogućava ulaganje u izradu novih, inovativnih modela.

Smolom je moguće manipulirati, no nikada u potpunosti. Puno je faktora koji utječu na finalan proizvod, od izbora pigmenata, kalupa ili podloga, do samih uvjeta u kojima nastaju. Sve to onemogućuje kopiranje drugih proizvoda pa i istih setova podmetača, no upravo je zato baš svaki proizvod poseban i unikatan.

Unikatni pokloni u unikatnim pakiranjima

Da bi GlamArt podmetači uistinu bili jedinstveni, Jelena i njen suprug Igor, koji joj je ujedno i partner u poslu, potrudili su se i izradili vlastite kalupe te ih odlučili pakirati u ručno izrađene kutije. Tako dobivate puno više od samog proizvoda – dobivate prekrasan poklon paket.

Setove je moguće kupiti gotove, ali ako imate i neke svoje ideje, moguće je napraviti proizvod po narudžbi. Stoga, želite li ovih blagdana razveseliti nekoga zaista unikatnim poklonom, jednako praktičnim koliko i oku ugodnim, predlažemo da se javite Jeleni u GlamArt.

Ili jednostavno počastite sebe, apsolutno podržavamo!

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu njihovim best sellerom!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #GlamArt
  • Pratite naše i njihove društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 29. studenoga, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Silvana Jesih.

[/box]

Ne propustite

She Book Club

Ane Riel, 1971., danska spisateljica, autorica četiri romana. Prva su joj tri romana donijela sedam nagrada i dvanaest nominacija u Danskoj i inozemstvu. Debitirala...

Trendovi

Njujorška umjetnica rastavlja kultnu igračku i stvara unikatan nakit.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.