Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Glamurozni kaputi i jakne Liu Jo kolekcije

Odlični kaputi i jakne iz Liu Jo radionice.

Naglašena elegancija u Liu Jo kolekciji kaputa i jakni vidljiva je kroz decentne detalje i vrhunski dizajn. Kolekcija je inspirirana bojama klasičnima za zimsko razdoblje kao što je vječna crna, neutralna siva, bež i profinjena bijela. Zanimljivi floralni dezeni daju dozu zaigranosti kolekciji koja savršeno odražava karakter Liu Jo žene koja u sebi istovremeno krije flegmatičnost, ali i hipersenzualnost. Stilski paradoks, vidljiv kroz elemente od krzna, i zaigrani duh Liu Jo žene, glavni su aduti kolekcije kaputa i jakni koji donose gradsku eleganciju glamuroznog sjaja.

liu-jo_fw2016_3-410-00-kn

Nova Liu Jo kolekcija donosi sofisticirani izgled za istinsku damu koja idilično spaja romantičnost i senzualnu privlačnost u elegantan i savršeno uravnotežen stil. Liu Jo svaku ženu čini jedinstvenom i glamuroznom s posebnim ciljem naglašavanja osjećaja snage koja je prožeta seksipilom.

liu-jo_fw2016_2-130-00-kn-2

Naglašena elegancija i stil počivaju na autentičnoj liniji koja proizlazi iz brige o detaljima, a savršeno se uklapa u moderan, urbani i poslovni outfit, ali i ležerne svakodnevne kombinacije.

liu-jo_fw2016_2-730-00-kn

Najbolje za stylish zimu i osjećaj topline pronađite u Liu Jo storeovima.

Više

Fashion report

Stigla je sezona toplih odjevnih predmeta, a svoje favorite potražite u Guess Accessories, Guess i Fashion&Friends store-u.

Trendovi

Riješite se stvari koje vas opterećuju i iskoristite pozitivnost koja buja u vama. Raščistite s prošlošću, otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiji.

Fashion report

A što bi proljeće bilo bez haljina? Haljine su odraz ženstvenosti, a vi odaberite model u kojem se osjećate najbolje. Bilo da se radi...

Fashion report

Dokazano je da žene s bilo kojim crvenim odjevnim detaljem ili pak crvenim ružom na usnama djeluju privlačnije, hrabrije i samouvjerenije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.