Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Glavna odlika mode u doba korone je udobnost!

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama.

Prije nešto više od godinu dana pandemija je počela mijenjati svaki segment našeg života, a svakako je utjecala i na pogled na modu. Ona je, na neki način, postala potpuno nevažna. No postoje odjevni predmeti po kojima ćemo pamtiti ovaj period života, a na koje smo se toliko naviknuli da će se vjerojatno zadržati i nakon pandemije.

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama. I vi možete biti dio ovog sve raširenijeg i vrlo udobnog modnog trenda za koji je ELFS pripremio nove modele trenirki! Trenirke s upečatljivom Elfs znakom dolaze u muškoj i ženskoj varijanti u više različitih boja! Izaberi svoju boju i budi i ti u trendu ovog proljeća!

Aktualna kolekcija načinjena prvenstveno od pamuka dostupna je u zagrebačkom, riječkom i splitskom ELFS dućanu te putem ELFS online shopa.

Poruka koju ELFS-I šalju ovom modnom kampanjom je da uživamo u trenutnoj udobnosti mode jer ona nikad nije bila udobnija i manje nas sputavala u bilo čemu što radimo bilo gdje se nalazili.

Foto: Zvonimir Ferina
Modeli: Elena Dizdar i Sandro Stanojević
Make up: IB Beauty
Frizura: Studio Marcela

Ne propustite

Fashion report

Uz pomoć AI alata, prvi su na ovim prostorima modni brand koji je osmislio vlastitu AI ambasadoricu, Đurđu, poznatiju kao modnu kritičarku.

Fashion report

Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom „Srce“ donosi komade koji će upotpuniti...

Fashion report

Drugo izdanje modne platforme Atelier na svojoj će pisti 20. listopada ugostiti jednog od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene, dizajnerski dvojac ELFS.

Fashion report

Platforma Atelier, koja je nastala prije nepunih godinu dana s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, najavljuje svoje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.