Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Glečerski wellness – neprocjenjivo!

Imali smo sreće isprobati Glečerski wellness, masažu ohlađenim kamenjem u glečerskoj vodi na temperaturi od 7 stupnjeva.

Ispod hotela Špik u Kranjskoj Gori nalazi se glacijalna voda koja tamo već više od 1000 godina stoji netaknuta duboko između slojeva zemlje. Voda iz glečera iznimno je čista, bogata elementima u tragovima, ima idealan omjer kalcija i magnezija te neutralnu pH vrijednost. Svu njezinu blagodat možete osjetiti u tretmanima lica i tijela te masažama u hotelima Hit Alpinea u Kranskoj Gori, slikovitom mjestu okruženom šumama i moćnim Alpama koje obaraju s nogu svojim zadivljujućim vrhovima.

Imali smo sreće isprobati Glečerski wellness, masažu ohlađenim kamenjem u glečerskoj vodi na temperaturi od 7 stupnjeva, te zagrijanim kamenjem do 100 stupnjeva. Nakon izmjene toploga i hladnoga, te ritmičkih pokreta, osjetite kako vam krv kola u žilama. Neprocjenjivo!

Ledenjačkiwellness-2

Opuštanje u vodi iz zaleđenog jezera pravi je melem za tijelo i duh. Uz Glečer paket kupanje u bazenu s ugrijanom glacijalnom vodom iz kojega se pruža prekrasan pogled na Alpe neograničeno je, a opustiti se možete u posebnim kupeljima ili sauni. U ponudi su hotela također terapije lica i tijela tijekom kojih se upotrebljava blagotvorna voda iz glečera te hidratantna terapija tijela idealna za suhu kožu.

Dobrom osjećaju pridonosi i animacijski program na zdravom planinskom zraku – nordijsko hodanje, bicikliranje i meditacija. Naime, razdoblje između zime i ljeta u Alpama je poznato po blagoj klimi, idealnoj za istraživanje okolice i netaknute prirode iznimne ljepote.

HotelŠpik-3

Kao nadopuna wellness tretmanima u ponudi je zdrav niskokalorični jelovnik s obiljem šumskog voća, meda, žitarica i drugih lokalnih proizvoda. Preporučujemo da isprobate zaštitni znak hotela, čokoladni kolač Slatka Julija koji ne sadrži brašno i naprosto se otapa u ustima.

Znajte, Kranjska Gora je više od skijališta. To je mjesto koje živi cijelu godinu i kao stvoreno je za sve one koji vole netaknutu prirodu iznimne ljepote i predivnih boja, aktivan odmor u srcu Alpi te neponovljivo wellness opuštanje u vodi iz glečera. Sve to uz udoban smještaj u jednom od hotela Hit Alpinea u kojem će svaka želja biti ispunjena.

Više

Putovanja

Svoje oduševljenje ambijentom, prirodom, svim mogućnostima kojima Kranjska Gora pruža ni malo ne skriva, a još jedan veliki plus je blizina od Zagreba.

Putovanja

Udoban smještaj i ljubazno osoblje. Idilična Kranjska Gora pružit će vam odmor za pamćenje.

Putovanja

Kranjska Gora više je od skijališta. Donosimo deset top mjesta koja u ovom malom slovenskom mjestu morate posjetiti.

Gastronomija

Rateški krapi od svježeg sira, tradicionalno jelo popularno u cijeloj Sloveniji koje se može jesti kao prilog i desert.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.