Glen Cocoa: Svježa maska za lice bogata maslacem od badema i aromatičnim kakaom

LUSH je predstavio novu svježu masku za lice koja će oduševiti sve ljubitelje čokolade, a i šire. Glen Cocoa toliko je slatka i efektna zbog praha kakaa koji nježno zaglađuje i omekšava kožu.

Svježi kvalitetni sastojci za intenzivne efekte

Osim kakao praha, Glen Cocoa u sebi sadrži i maslac badema koji je poznat po bogatom ulju koje štiti kožu i smiruje iritacije, kao i kožna stanja poput ekcema. Pun vitamina E, također pomaže u održavanju kože podatnom i sjajnom.

Uz to za čišćenja lica tu je kaolin (kineska glina) – prirodna porozna meka glina krcata mineralima. Kaolin glina čisti kožu upijajući višak ulja i daje teksturu paste kada se pomiješa s vodom.

U sebi sadrži i ulje ružinog drveta koje je hvaljeno u parfumeriji zbog svoje jedinstvene ružičaste, začinske i drvenaste arome s daškom citrusa. U njezi kože smatra se da ima antimikrobna, balansirajuća i omekšavajuća svojstva. Za dodatne opojne arome tu je i apsolut ljubičice, apsolut jasmina, ulje ylang-ylanga i ulje ruže.

Kao i sve Lush svježe maske treba je držati u hladnjaku, izvaditi nekoliko minuta prije upotrebe, te jednoliko nanijeti na vlažnu kožu. Ostaviti desetak minuta pa isprati toplom vodom.

Kakaovac iz pravedne trgovine

Lush kakao prah i kakao maslac nabavlja od mirovne zajednice San José de Apartadó iz sjeverozapadnog djela Kolumbije. Mirovna zajednica osnovana je iz potrebe prema slobodi i miru, protiv nasilja i zastrašivanja od strane vojske, ljevičarskih gerilskih boraca i desničarskih paravojnih skupina koje su vladale Kolumbijom. Skupina od oko 2.100 poljoprivrednika obvezala se na nenasilje; sve što traže je pravo na mir i ne ulaženje u sukob prema međunarodnom zakonu o ljudskim pravima.

Glen Cocoa (90kn) svježa maska za lice dostupna je u svim Lush trgovinama i web shopu Lush.hr

https://www.lush.hr/glen-cocoa-svjeza-maska-za-lice

Darujemo jednu čitateljicu ovim proizvodom!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 28. svibnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Anita Urbanovic