Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Glimmerstick olovke za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, s više pigmenata i bez razmazivanja.

Za sve ljubitelje šminke, must-have za ljeto su šarene boje koje mogu izdržati ljetne vrućine. I ovog puta kompanija AVON predstavlja upravo takav proizvod – Glimmerstick olovke za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, s više pigmenata i bez razmazivanja.

Glimmerstick ističe oči na klasičan način i lako se koristi – dovoljno je iscrtati olovkom duž linije trepavica od unutrašnjeg ka vanjskom uglu oka ili na bilo koji drugi jedinstven način. Unaprijeđena formula s vitaminom E i uljem sjemenki šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtijeva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.

Spomenuta olovku za oči dolazi u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije make-up stilove, moćan izgled i kreativnu slobodu. Kreiraj trendy make-up look s više nijansi i boljom formulom! Provjeri zašto je AVON u posljednje tri godine dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode!

Sve nijanse Glimmerstick olovke za oči dostupne su po cijeni od 27,90 kn u AVONOVOM katalogu od lipnja.

Ne propustite

Darivanje

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija ohrabruje te da budeš sve ono što zamisliš i ona je tu da ti pruži najveću podršku u svim...

Drama Queen

Kakvo je to vrijeme došlo? Kao slobodni smo, a ništa slobodno nije.

Darivanje

Kako bismo vas poštedjeli dodatnog stresa, složili smo savršen (i ne, nije prejaka riječ) She Summer Bag.

Savjeti i preporuke

Suplementacija antioksidansima može doprinijeti zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.