Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Good Food nastavlja s projektom Art is Food. Eat Good. Good Food.

Time Good Food nastoji nizom performansa odati počast svim granama umjetnosti, što upravo i poručuje svojom krilaticom Art is Food. Eat Good.

Good Food, omiljeni zagrebački street food, nastavio je sa svojim projektom pod nazivom Art is Food. Eat Good. Good Food. I dok su prošlog puta graciozne balerine svojom plesnom točkom iznenadile posjetitelje u Palmotićevoj 2, ovoga puta mjesto radnje bilo je u Good Food-u u Teslinoj 7. Naime, na nekoliko sati, Teslina 7 postala je pravi slikarski atelje, na oduševljenje svih gostiju. Time Good Food nastoji nizom performansa odati počast svim granama umjetnosti, što upravo i poručuje svojom krilaticom Art is Food. Eat Good.

I dok se činilo da je riječ o uobičajenom posjetu i uživanju u sočnim burgerima, slasnim tortiljama, šarenim salatama ili kreativnim bowlsima, cjelokupno iskustvo podignuto je na višu razinu, jer svaki zainteresirani posjetitelj dobio je i vlastiti portret. Za simpatične portrete bili su zaduženi karikaturisti Ivan Sobolić i Davor Trgovčević, a svoj ”portret” dobio je i Good Food. Naime, Deniss Grgić, apsolventica na Slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, naslikala je, kombinacijom bijelog grafita i krede na crnoj površini, pročelje Good Food-a u Teslinoj 7.

U raskošnom talentu kreativnih umjetnika uživali su svi prisutni, a Good Food još jednom je opravdao epitet cool, urbanog mjesta kojem se gosti iznova vraćaju. Što je sljedeće na repertoaru, ostaje za vidjeti.

Foto: Doris Fatur

Više

Zanimljivosti

'Art is Food. Eat Good. Good Food.' nova je krilatica poznate street food destinacije kojom odaje počast umjetnosti.

Gastronomija

Good Food, omiljena street food meka, predstavlja osvježenu ponudu najvažnijeg obroka u danu.

Trendovi

Upravo su slični svjetonazori i poslovna etika doveli do suradnje između Good Fooda i lunilou-a, a čitava ideja satkana je u hoodici, mnogima omiljenom...

Gastronomija

Good Food jedno je od najprepoznatljivijih i najpopularnijih imena na zagrebačkoj street food sceni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.