Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
CR204348.ARW

Događanja

Gospoda ne smiju propustiti „Premijeru za gospodu“

Prvo pretpremijerno prikazivanje njegove najnovije uspješnice u distribuciji Blitz filma, održat će se 22. siječnja 2020. uz zanimljiv event u Kaptol Boutique Cinema.

„Najzločestiji“ engleski dečko Guy Ritchie, poznat po svojim redateljskim uspješnicama gangsterske tematike poput hitova „Zdrpi i briši“, „Lopovi“, „Ubojice i dvije nabijene puške“ te „Sherlock Holmes“, ove zime donosi novu sofisticiranu akcijsku komediju s velikim filmskim zvijezdama u glavnim ulogama. Prvo pretpremijerno prikazivanje njegove najnovije uspješnice u distribuciji Blitz filma, održat će se 22. siječnja 2020. uz  zanimljiv event u Kaptol Boutique Cinema.

Osim odličnog filma, CineStarov popularni koncept „Premijere za Gospodu“ i ovaj je put priredio izvrsne sadržaje; u baru kina vas  očekuju tasting viskija, pop up brijačnica Gospona Fulira, Frakturina oaza knjiga te spraying parfema Burberry, a očekuju vas i iznenađenja u dvorani no morat ćete ih otkriti uživo.

Toff_Guys_Day_24_173.ARW

Ritchiejeva „Gospoda“ (The Gentlemen) govore o američkom iseljeniku Mickeyu Pearsonu, kojega u filmu tumači Oscarom® nagrađeni Matthew McConaughey, koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo opijata. Ubrzo nakon što se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine jednako poznata lica: Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

Likovi u ovom filmu našli su se u godinama kad ih magnetski privlače kvaliteta i finije stvari u životu te su postali sofisticirana gospoda u vrlo surovom svijetu. Međutim, u svojoj srži su okorjeli kriminalci koji su se popeli po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Sad su se našli zarobljeni između dva različita urbana svijeta, dok žude samo za jednim od njih. Stvari u kojima sad uživaju nimalo se ne slažu s poslom kojim se bave. Ovaj film će biti i odličan adrenalinski booster za pomalo uspavane zimske večeri. Navodno depresivnom siječnju doista nema mjesta uz ovakve naslove.

Zanimljiva premijera dovoljan je razlog da srijedu 22. siječnja ne provedete doma pred televizorom već pred najboljim filmskim platnom u Hrvatskoj.  „Premijera za gospodu“, osim za muškarce, sjajan je izlazak i za dame koje se ne pronalaze u preženskastim filmovima.

Ulaznice su u prodaji, a kapacitet je ograničen. Više informacija: http://bit.ly/PZGGospoda

 

Više

Zanimljivosti

Premijera dugoočekivanog nastavka filma generacije „Avatar“, u organizaciji Blitz distribucije održana je sinoć u Cinestaru Arena IMAX Zagre

Video box 2

Najnoviji blockbuster redatelja i scenarista Guyja Ritchieja ‘Gospoda’ u distribuciji Blitz-a, bit će dostupan potpuno bez naknade na period od 24 sata, od 00:00:00...

Knjige i glazba

Čuveni svjetski mjuzikl „Jadnici“ stigao je u Zagreb.

Video box 2

Spektakularna premijera filma WE ARE YOUR FRIENDS održat će se u CineStar kinu u Branimir centru u četvrtak, 27. kolovoza u 20h, u organizaciji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.