Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Great Wall Media Festival

Konferencija Great Wall Media Festival zamišljena je kao platforma za povezivanje hrvatskih i kineskih medijskih profesionalaca.

Konferencija Great Wall Media Festival zamišljena je kao platforma za povezivanje hrvatskih i kineskih medijskih profesionalaca.

Prvo izdanje, predviđeno za 26. studenog 2020. godine, bit će posvećeno glazbi i glazbenoj industriji o kojoj će na temu autorskih prava, digitalnih platformi za internetski prijenos muzike i organizacije koncerata i turneja raspravljati govornici iz Kine i Hrvatske. Zbog trenutne epidemiološke situacije, konferencija će se održati u online obliku i moći će se pratiti uživo putem internetskog prijenosa.

Službeni jezik bit će engleski.

Partneri konferencije su Hrvatsko društvo skladatelja (HDS) i pripadajuća stručna Služba zaštite autorskih prava (ZAMP), Regionalno udruženje nezavisnih diskografa (RUNDA), Hrvatska diskografska udruga (HDU) i Croatia Records. Moderator online
panela bit će gospodin Ivo Josipović.

Za izvršnu organizaciju Festivala, kao i za organizaciju pratećih manifestacija i popratnih programa te poslova odnosa s javnošću odgovorni su Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i agencija Merak Media.

Više

Događanja

Prvo izdanje konferencije Great Wall Media Festival, 26. studenog 2020. godine, bit će posvećeno glazbi i glazbenoj industriji, o kojoj će na temu autorskih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.