Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Grunge is not dead!

Stilizirano na „neusklađen“ način; sjajno i novo spojeno s „uništenim“ traperom; voluminozno pletivo koje se kombinira s detaljima od čipke.

Stilizirano na „neusklađen“ način; sjajno i novo spojeno s „uništenim“ traperom; voluminozno pletivo koje se kombinira s detaljima od čipke. Riječ je o Diesel kolekciji za jesen/ zimu koja na „netradicionalan“ način spaja ikonski grunge te vintage detalje, koji tako neodoljivo podsjećaju na američki Divlji zapad. Urbani, s dozom „hipster“ atmosfere 90-ih godina prošlog stoljeća te kombinacijama koje uključuju maksi haljine navučene preko dolčevita i muških hlača, Diesel outfiti su sve, samo ne uniformirani.

Diesel bunda_3.740 kn Diesel FW17 kolekcija, look book 1

Maštovite zakrpe na bomber jaknama izrađenim od sjajnih materijala, karo uzorak koji se provlači kroz modele zimskih kaputa i jakni snažno označavaju Dieselov povratak korijenima. „Destructed“ detalji na voluminoznom pletivu dodatno osnažuju duh i temu same kolekcije.

Funkcionalna senzibilnost odjevnih kombinacija, koja dinamično prati užurbani tempo gradskog asfalta, pojačana je modnim dodacima, uključujući i motorističke čizme sa zakovicama. Bunde prepoznatljivog crop reza, koje su zavladale street style kombinacijama te kožnate jakne izrađene od kvalitetne čvrste kože, komadi su zbog kojih ćete se podsjetiti zašto grunge nikada nije bio življi!

Komadi iz kolekcije za jesen/zimu dostupni su u Diesel monobrand storeovima u Zagrebu (Tkalčićeva 1, Masarykova 17), Splitu (Krešimirova IV-6) te Rijeci (Adamićeva 30).

Više

Trendovi

Vojnički stil u kombinaciji sa sportskom elegancijom naglašava klasičnu estetiku Diesel satova.

S modne piste

Protagonisti bajkovitih kadrova su Martina Segedi i Jakov Đorđević koji su na chick način prikazali kako nositi IT sezone nove kolekcije.

Trendovi

Zbog korištenja tehnološki naprednih materijala, Diesel X kolekciju već su mnogi prozvali novom gradskom uniformom .

Trendovi

Kultni i već dobro poznati izgled branda, s dozom urbanog chic duha, krasi Dieselovu kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.