Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

H&M s ponosom najavljuje suradnju s irskom dizajnericom Simone Rocha

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu – Simone Rocha.

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu – Simone Rocha. Kolekcija Simone Rocha x H&M uključivat će Rochin potpis na ženskoj, muškoj i dječjoj kolekciji. To je ujedno i prvi put da Rocha nudi kolekciju za cijelu obitelj. Svaka kategorija sadržava kompletan look; odjeću za posebne prilike uključujući haljine od tila, uz pletenine, košulje, odjeću za van poput balonera, ležernih majica, modnih dodataka, uključujući svjetlucavi nakit i obuću ukrašenu biserima.

Rocha je prva irska dizajnerica koji surađuje s H&M-om. Ova kolekcija, kao i sav njezin rad, slavi njezinu osobnu međuetničku baštinu i bezbroj nadahnuća koja su definirala rast njezinog branda, od tradicije i zanata u Hong Kongu do velikana povijesti umjetnosti.

Kolekcija Simone Rocha x H&M uključuje brojne siluete, novitete u krojevima, ukrase i utjecaje koji su definirali svijet Simone Roche, nudeći nov zanimljiv potpis i odajući počast ključnim kolekcijama koje su definirale njezin brend. Vidimo utjecaj odjeće koju su nosili dvorjani tijekom vladavine Tudora, prepune divljeg cvijeća, portreta i fotografija, lutki i igračaka. Kroz kolekciju se provlači tartan, perle, ružičasto i crveno cvijeće izrađeno posebno za ovu suradnju. Pri kreiranju ove kolekcije, Rocha je provela vrijeme razmišljajući o arhivi svog brenda, kombinirajući svoje prošle kolekcije i pažljivo prerađujući favorite u zanimljive nove kreacije koji su prilagođeni današnjici.

Kolekcija će biti dostupna od 11. ožujka 2021., a slavi desetljeće branda Simone Rocha – veliko postignuće neovisne marke sa sjedištem u Londonu. Rochov brand poznat je zbog snage njegove vizije i postojanosti koja se provlači kroz svaki novi odjevni predmet, omogućujući obožavateljima branda da se komadi miješaju i kombiniraju tijekom sezona. Ova je kolekcija kreirana sa željom da stvori bezvremenske komade koje treba voljeti, njegovati i nositi iznova i iznova. Poziv je to u svijet Simone Roche, upućen svima.

“Oduševljena sam suradnjom s H&M-om na ovoj vrlo posebnoj kolekciji. To je uistinu proslava moje modne marke i utjecaja koji su me oblikovali. Kao dizajner, ali i kao kupac, veliki sam ljubitelj koncepta suradnje H&M. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – to je tako nevjerojatan popis prijašnjih suradnji i sad sam i ja dio toga”, izjavila je Simone Rocha.

”Simone Rocha već je neko vrijeme na H&M-ovoj listi želja. Ova suradnja pruža novoj publici priliku da posjeduje vrlo poseban dio povijesti dizajna. Svi smo u H&M-u inspirirani suradnjom s dizajnericom koja toliko vremena provodi razmišljajući o suvremenoj ženstvenosti i koja je toliko predana izvrsnosti u zanatskom i dizajnerskom radu, od procesa razvoja posebnih krojeva do oblikovanja silueta, oblika i ukrasa. Svaki je odjevni predmet u ovoj kolekciji jedinstven, poseban i rezultat je dugogodišnjeg rada i pomnog istraživanja “, izjavila je Ann-Sofie Johansson, H&M.

Više

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Fashion report

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M...

Video box 1

H&M-ov film za kampanju For Every Victory slavi moć sporta i uvjerenje u pozitivnu promjenu ljudskih života. Film se podudara s For Every Victory...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.