Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Hailey Bieber x Vogue Eyewear naočale: Posebno dizajnirane da odgovaraju ženama

Vogue pozdravlja sve ljubitelje mode bez obzira što sa svojim stilom žele postići i poziva ih na retro-chic šetnju kroz novu kolekciju naočala s potpisom Hailey Bieber.

Vogue Eyewear je rođen kako bi nadahnuo ljude da se igraju i istražuju na svom svakodnevnom putu samoostvarenja, uz izričaj samopouzdanja sa stilom. Spontan I jedinstven te znažan modni brand , ujedno je  lagan i jednostavan.

Vogue pozdravlja sve ljubitelje mode bez obzira što sa svojim stilom žele postići i poziva ih na retro-chic šetnju kroz novu kolekciju naočala s potpisom Hailey Bieber. Uokvirujući autentični stil slavnih s neizostavnim modnim dopadom, muza piste, ambasadorica brenda i kreativna partnerica Hailey Bieber predstavila je svoju prvu kolekciju za Vogue Eyewear.

Hailey Bieber x Vogue Eyewear = sjajna kombinacija za sve

Cijela Vogue Eyewear kolekcija dostupna je u Livision optikama, kolekcija u kojoj trendy susreće chic. One su najspontanija i najstvarnija strana mode: 

  • nekompliciran i lagan
  • meki kutovi i boje daju svježu modnu privlačnost
  • silueti bezvremenske elegancije dodan je dašak luksuza: pažljivo obrađeni emajl i pločica s kristalnim logotipom te transparentne boje okvira za sjajan izgled modernih žena

“Izvukla sam iz mješavine inspiracija, vremenskih razdoblja i oblika koje sam voljela na sebi i onda sam ih preradila”, poručuje Hailey.


Ove jeseni, Livision optika je pripremila odličnu ponudu: KOMPLETNE VOGUE DIOPTRIJSKE NAOČALE ZA SAMO 100,00 € (*dioptrijski okviri Vogue + naočalne leće u vašoj dioptriji/1,5 HMC)

Dajući izraziti stilski stav, manekenka Hailey Bieber uokviruje najtoplije trendove sezone modne piste u svojoj posebnoj kolekciji za Vogue Eyewear. Najnoviju kolekciju dioptrijskih okvira Vogue potražite u Livision optikama.

Livision optika – 11 godina s vama

Livision optike pronađite u Zagrebu na sljedećim lokacijama:

  • Livision optika 1 – Ul. Grada Vukovara 58a – Zbog preuređenja privremeno preselili na Savsku 58.
  • Livision optika 2 – Ul. Medveščak 25
  • Livision optika 3 – Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam)
  • Livision optika 4 – Savska cesta 58

Darujemo jednu čitateljicu! Odaberi svoje dioptrijske Hailey Biebe x Vogue naočale u Livision optici

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 13. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Marija Kopić

Ne propustite

Trendovi

Uz ovih pet fashion komada, uvijek ćete imati bazu za stvaranje različitih outfita za razne prigode.

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Fashion report

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu...

Fashion report

Zvijezde Lei Lou proljeća, sada je već jasno, bit će divne haljine od najfinije, rastezljive svile, ali i proljetna odijela koja donose jednu sasvim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.