Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Haljina koja očarava

Aktualna Miss Hrvatske nosit će glamuroznu haljinu istarske dizajnerice Ingrid Rojc, inspiriranu istarskim krajolikom.

Prije točno 21 godinu, hrvatska dizajnerica Branka Donassy i njezina haljina ukrašena sa kornatskim školjkama, postala je glavna atrakcija u Sun Cityju. Proglašenu najbolju  dizajnersku haljinu Miss Svijeta, tada je nosila Anica Kovač, koja je tada izabrana prvom pratiljom Miss Svijeta.

O takvom uspjehu priča se još i danas. Možemo li ponoviti taj uspjeh nakon toliko godina, odlučit će žiri u Washingtonu koji ove godine organizira Miss Svijeta.

angelicahaljinair-0041-2pswa1800px

Aktualna Miss Hrvatske nosit će glamuroznu haljinu istarske dizajnerice Ingrid Rojc, inspiriranu istarskim krajolikom. Haljina izrađena od svile i čipke, priča priču o ujedinjenju unutrašnjosti Istre sa istarskom rivijerom, koju osim prelijepog mora čine rijeke, vodopadi i slapovi. Za tu temu inspiracija su joj bili Zarečki krov kod Pazina, Slapovi Butoniga i Pećine te Kotli u Humu.

angelicahaljinair-0026_hdr7-216x10crop1650px

Dubinu i hladnoću vode nastojala je prenijeti smaragdnom bojom koja dominira u cijeloj haljini u obliku čipke sa kamenčićima i svile sa uzorkom lista. Kako bi naglasila kontrast, ubacuje nježnu čipku sa cvjetnim uzorkom vina, točnije Rosea, koji je specifično za kraja Buje, odakle potječe i naša Angelica.

Ne propustite

Fashion report

Bez obzira na to što većina dama na haljinu obuje štikle, za nešto hladnije dane ipak će vam trebati toplija obuća. Koje ženske čizme...

Zanimljivosti

Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata.

Fashion report

Ingrid Rojc, hrvatska je dizajnerica rođena u Kopru, sa sjedištem u Bujama i krije se iza branda Ingrid Rojc Design.

She Book Club

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.