Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Harlan Coben: Utočište

Nakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose tri primamljiva naslova iz pera tri majstora žanrova krimića i trilera.

Nakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose tri primamljiva naslova iz pera tri majstora žanrova krimića i trilera.

Prvi je Osamnaest ispod ništice, napet psihološki triler autora Stefana Ahnhema, majstora nordijskog noira, koji nakon Žrtve bez lica i Devetog groba u novom slučaju inspektora Riska preciznije nego ikad oslikava zločinački um i kompleksne sudbine onih koji su posvetili živote borbi protiv zla.
Drugi je Utočište, roman o obiteljskim tajnama skrivenim ispod površine, a kojeg donosi majstor zapleta i preokreta, Harlan Coben, dok je treći Smola, danske autorice Ane Riel. Napet je ovo i neizmjerno dirljiv roman koji priča o tome što se dogodi kad nekoga volite previše – kad želja da nekog zaštitite i duboka ljubav postaju nešto što će tu osobu nepovratno ozlijediti.

Romani Osamnaest ispod ništice, Utočište i Smola dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

Utočište (Run Away), Harlan Coben

Simon Greene uspješni je njujorški odvjetnik, suprug i otac troje djece. Njegova najstarija kći Paige pobjegla je od kuće i postala ovisna o drogama i nasilnom dečku Aaronu. Simon i supruga Ingrid mnogo puta su joj pokušavali pomoći i odvesti na odvikavanje, međutim Paige svaki put misteriozno nestane.

Jednoga dana Simon ugleda Paige kako svira gitaru na klupi u Central Parku. No ona nije djevojka kakvu Simon pamti. Ova je žena izgubljena, prestrašena i očito u nevolji. On je zamoli da se vrati kući, no ona pobjegne i ponovno joj se gubi svaki trag.

Tražeći Paige, Simon ulazi u mračan i opasan svijet za koji nikada nije znao da postoji. Svijet gdje vladaju kriminalne bande, gdje je droga glavna valuta, a ubojstva su dio svakodnevice. Simon saznaje da se Paige promijenila još tijekom studija dok je bila opsjednuta  predavanjima iz genetike i otkrivanjem obiteljskog stabla, pa kreće u pronalaženje tajni koje su Paige natjerale u bijeg…

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare na našem Facebooku, napišite #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram i YouTube
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima…Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. listopad točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Gabrijela Aračić

Više

She Book Club

Novi triler iz serije o Myronu Bolitaru – roman Dom,  donosi eksplozivnu priču o prijateljstvu, obitelji i značenju doma.

Putovanja

Hotel Giraffe Manor dom je izumiruće vrste žirafa

Putovanja

Mjesta koje nikakva promjena vlasti, rat ili invazija svemiraca neće potresti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.