Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Hartmannova kućna kontrola otkriva stvarne simptome u najranijoj fazi

Zato su stručnjaci iz Hartmanna osmislili širok raspon proizvoda za samotestiranje za kućnu uporabu.

Samokontrola, dijagnostika, kućni testovi zvuče dosta hipohondarski ali svi se barem s vremena na vrijeme volimo igrati doktora. Danas smo svjedoci kako je Google najveća svjetska ordinacija koja radi od 0-24 ali ne znači da će uvijek dati točnu dijagnozu ili propisati odgovarajuću terapiju. Tehnološki napredak i sve veća uloga digitalnih usluga mijenjaju način na koji društvo funkcionira. Iako tehnologija nedvojbeno nudi bogatu podršku, povjerenje je u zdravstvu i dalje jako bitno.

Nijedna tehnologija ne može zamijeniti posjet liječniku i liječenje na licu mjesta što je bio i glavni zaključak Veroval radionice održane u novootvorenom specijaliziranom dućanu medicinske opreme tvrtke Hartmann, vodećeg svjetskog proizvođača profesionalnih medicinskih proizvoda. Na radionici je predstavljen čitav portfelj opreme za mjerenje i samotestiranje Veroval® – vrlo pouzdanog, jednostavnog i točnog alata koji pomaže pomoć u nadziranju vlastitoga zdravlja.

Hartmannova kućna kontrola otkriva stvarne simptome u najranijoj fazi

Ubrzan način života mnogima ne dozvoljava slobodno vrijeme da poslušaju svoje tijelo i obrate pažnju na simptome s kojima se tijelo uz svakodnevan stres i nepravilnu prehranu bori. Ranije otkrivanje simptoma drastično smanjuje rizik od razvijanja ozbiljnih zdravstvenih problema, a nova je tehnologija omogućila dijagnosticiranje iz vlastitog doma. Zato su stručnjaci iz Hartmanna osmislili širok raspon proizvoda za samotestiranje za kućnu uporabu. Riječ je o Veroval liniji čiji su proizvodi jednostavni za rukovanje i pružaju pouzdane rezultate u roku od nekoliko minuta.

Veroval kućni testovi opskrbljeni su uputstvima u kojima je svaki korak detaljno objašnjen, kao i značenje rezultata testa. Korisnicima su tako na raspolaganju Veroval test na droge, test za preventivni pregled želuca i crijeva, test za određivanje razine kolesterola i željeza te otkrivanje upale mokraćnog puta. Alergije i intolerancija na gluten također se mogu testirati Veroval dijagnostikom, a u vrijeme gripe i prehlade vrlo je koristan Veroval test „Pomažu li antibiotici“ kojim se prepoznaje je li uzrok prehlade virusni ili bakterijski.

Veroval samodijagnostika – otkrivanje skrivenih ubojica

Samodijagnostika se mora temeljiti na pouzdanoj i vrhunskoj tehnologiji kako bi se osigurali pouzdani rezultati i podaci. Tehnologija ne može zamijeniti liječenje, ali može pomoći pri određivanju pravog tretmana za prave pacijenta kao i ranijem otkrivanju bolesti i učinkovitijoj prevenciji. To je posebno značajno za otkrivanje skrivenih ubojica kao što su visoki krvni tlak. U ponudi su dostupni: Veroval tlakomjer za nadlakticu, Veroval tlakomjer za zapešće te Veroval mobilni monitor srčanog ritma (EKG) koje je moguće povezati kroz besplatnu programsku aplikaciju – Veroval® medi.connect. Ista omogućuje prenošenje mjerenja na računalo, gdje se mogu odabrati različita razdoblja za analizu (dan, tjedan, mjesec) kako bi se automatski generirale potpuno pripremljene slike osobnih vrijednosti. Istovremeno  programska oprema pomaže pravilno ocijeniti izmjerene vrijednosti i usporediti podatke iz različitih uređaja. Sve rezultate moguće je ispisati za liječnika ili ih poslati e-poštom sa samo nekoliko klikova.

Putovanje je cilj: s Veroval inteligentnom narukvicom za ciljanu analizu pokreta

Gibanje je ovih dana jednostavno dio zdravog načina života. Postoji mnogo različitih načina za gibanje. Ako želite vidjeti i detalje svojeg gibanja i njihov pregled, to je najbolje napraviti uporabom pametnog pratitelja aktivnosti, koji specifično bilježi i analizira različite vrste gibanja. Pratitelj također precizno bilježi i druge fizikalne parametre, kao što su puls i potrošnja kalorija ali i cjelovita analiza spavanja. Prednost toga je da je deficite lako uočiti, a napredak možete objektivno doživjeti te se time dodatno motivirati. Podaci se mogu dijeliti među svim uređajima Veroval®, kao što su vaga i tlakomjeri ili jednostavno pohraniti korištenjem programske opreme ili aplikacije Veroval® media.connect. Vodootporna je do 30 metara.

Hartmann je svojom Veroval tehnologijom oslobodio liječnike od izvođenja dugotrajnih testiranja i kontrola te doprinio preventivnoj i prediktivnoj medicini, a svojim je korisnicima pružio brzo i jednostavno rješenje za pouzdano otkrivanje pravih simptoma te spriječio eventualno nepotreban odlazak liječniku.

[box style=”0″]

Veroval test „Pomažu li antibiotici“  i test za preventivni pregled želuca i crijeva čekaju dvije od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #samodijagnostika
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Renata Križnjak
Ana Milohanić

[/box]

Više

Savjeti stručnjaka

Ali, morate li zaista liječiti prehladu i temperaturu antibioticima baš svaki put?

Savjeti stručnjaka

Svjetski dan srca, koji se svake godine obilježava 29. rujna, širi svijest o kardiovaskularnim bolestima i naglašava što možemo poduzeti kako bismo ih spriječili...

Savjeti stručnjaka

Uz pametnu narukvicu i vagu dobit ćete puno više od samog mjerenja težine – znat ćete koliko ste kalorija potrošili, a koliko mišićne mase...

Savjeti stručnjaka

Ekstremna toplina otežava rad srca i može utjecati na povećanje rizika od srčanog udara.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.