Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Havaianas i BATHING APE® donose ekskluzivnu kolekciju

Na vrhuncu ljeta Havaianas je lansirao ekskluzivnu kolekciju dizajniranu u suradnji s legendarnim streetwear brendom A BATHING APE® (BAPE®).

Havaianas ponovno izlazi iz okvira i nastavlja niz zanimljivih suradnji s urbanim brendovima. Na vrhuncu ljeta Havaianas je lansirao ekskluzivnu kolekciju dizajniranu u suradnji s legendarnim streetwear brendom A BATHING APE® (BAPE®). Kolekcija slavi japansku uličnu modu s naglaskom na autentičnost i udobnost, što su istovremeno i jedne od glavnih vrijednosti oba brenda. U kolekciji se nalaze dva Havaianas modela – Tradi Zori, moderne japanke inspirirane tradicionalnim japanskim zori sandalama, te vječni favorit Top model. Oba modela oživio je prepoznatljivi vojnički uzorak brenda BAPE® i transformirao ih u kultni modni komad kojeg će mnogi kuleri poželjeti. Tradi Zori model dostupan je u bijeloj i čelično sivoj boji, a Top model dostupan je u rozoj, plavoj i zelenoj boji.

Kolekcija je globalno lansirana 1. kolovoza na Havaianas.com te u odabranim trgovinama. A na EMEA tržištima kolekcija će biti lansirana u 3 dijela: 2. kolovoza Tradi Zori model, 9. kolovoza Top model u zelenoj boji te 16. kolovoza Top model u rozoj i plavoj.

 

„S prepoznatljivim vojničkim uzorkom BAPE®-a želimo podijeliti japansku uličnu modu i kulturu s cijelim svijetom. Nadogradnjom naše vizije “APES TOGETHER STRONG”, uzbuđeni smo što možemo udružiti snage s Havaianasom i sjediniti naš vojnički uzorak s kultnim japankama kako bi dobili vrhunsku ljetnu suradnju”, komentirao je BAPE®.

„Havaianas i BAPE® imaju mnogo toga zajedničkog – postoje na ulicama, svestrani su za nošenje i toliko prisutni da ih svatko može odmah prepoznati. Neki ljudi povezuju samo zatvorenu obuću, osobito tenisice, s modom koju viđamo na ulicama, no mi to želimo promijeniti. Ulična moda potkrijepljena je autentičnošću i udobnošću, a ova suradnja dokazuje da te atribute možemo iskoristiti i podići na novu razinu,“ nadodala je Fernanda Romano, direktorica marketinga u Alpargatasu, krovnoj tvrtki brenda Havaianas.

Više

Zanimljivosti

Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Trendovi

Bez obzira koji model Havaianas sandala odabrali za sebe, oduševit će vas njihova udobnost, kao i prilagodba vašem stilu oblačenja.

S modne piste

Bez obzira gdje i na koji način ih odlučite nositi, uvijek ćete se osjećati ugodno i kul! Svog favorita možete potražiti na službenoj stranici...

Fashion report

Modeli iz Top Logomania Multicolor kolekcije odlično će se uklopiti u odvažne i urbane modne kombinacije prepune veselih boja ili dodatno podići minimalistički i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.